iyiyim canım reglimin bitmesini bekliyorum sen nasılsın?aramızda hep 15 gün oluyor birizimin günü yaklaşırken diğerimiz regli oluyor her seferinde.ee bu seferde senin günü az kaldı!ateş ölçüyormusun yine?
iyiyim canım reglimin bitmesini bekliyorum sen nasılsın?aramızda hep 15 gün oluyor birizimin günü yaklaşırken diğerimiz regli oluyor her seferinde.ee bu seferde senin günü az kaldı!ateş ölçüyormusun yine?
cansı14.................................14 Eylül selzeh...................................15 Eylül nur85..................................15 Eylül Seduş..................................15 Eylül Arzu85................................16 Eylül niisam................................19 Eylül hazal3................................20 Eylül eyşan..................................21 Eylül eboş...................................22 Eylül hestia................................22 Eylül duygum_06........................24 Eylül butterfly45.........................25 Eylül Lalezar...............................27 Eylül Ela_1982............................28 Eylül mrs.m................................28 Eylül Desen.................................29Eylül sultan.................................30 Eylül yaz esintisi...........................30 Eylül Funnda...............................2 Ekim
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;
BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr)
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr)
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
incemese.......................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr)
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr)
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr)
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)
yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr)
nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr)
semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr)
k.a.y.r.a...............................Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrrrrr)
ıyıyım bende işte napayım evet canım öyle oluyor ates ölçmüyorum canım reglıme yakın bakıcam kendını bellı edecek nasılsa🙂[/QUOTE
ya bende başlama istiyorum reglimin 4.cü günü başlamış olucam yine de bi işe yararmı diyecektim.bugün almaya gidicemde ateş ölçer hafta sonu açık eczane bulamadım.
ya bende başlama istiyorum reglimin 4.cü günü başlamış olucam yine de bi işe yararmı diyecektim.bugün almaya gidicemde ateş ölçer hafta sonu açık eczane bulamadım.