Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ben doktordan geldim şimdi🙂küçümen mercimeğim büyümüş🙂kesenin içinde göründü kalp atışlarını duydukkk🙂inanılmaz bir duygu!!!kendi ne kadar da kalbi ne olsun,ama sesi gür gür geliyordu🙂mercimek kadarmış daha öyle dedi doktor,karından görünmedi,vajinal ultrasondan bakıldı yine,1 ay sonraya çağırdı artık🙂

hosgeldın canım nasılsın ayyyyy ne güzel kalp atıslarınıda duymussun ınsallah saglıklı sekılde hareket etmeyede baslıcak ınsallah annesı merak etme sen Allah ım ınsallah bızlerde yasatır yarabbım

teşekkür ederim canım yaa,bu kadarken bile heyecan yapıyorum o zaman kimbilir ne olacak🙂senin kaç haftalık oldu,bulantılar devam ediyormu, benim 6 hafta ve bulantılar arttı,kusmuyorum ama kuru kuru öğğğ yapıyorum,kötü oluyor🙂
cnm benım 13+4 oldu ben oğlumda hıc kusmamıstım ama bunda cok sık olmasada oluyo bulantım geecmıstı ama hafta sonu gerı basladı ve felaket :shot:

hosgeldın canım nasılsın ayyyyy ne güzel kalp atıslarınıda duymussun ınsallah saglıklı sekılde hareket etmeyede baslıcak ınsallah annesı merak etme sen Allah ım ınsallah bızlerde yasatır yarabbım
evet tatlımya harika bir duyguydu;Allahım sanada yaşatsın en kısa zamanda🙂

offff off kötü gerçekten yaaa,hiç birşey yaptırmıyor banada🙂
dun hıc kalkmadım sadece kahvaltıyı hazırladım tabı hazırlıyana kadar 10 kere gıttım aynı senın gıbı öööğğ öğğ yaptım bır bardak meyva suyuyla aksama kadar durdum esım dayanamadı canın ne ıstıyosa onu yıyelım dıye dısarıya cıkardı guzelce yedım arada yarım saat gectı hepsı cıktı yanı bısey kalmıyo bundan sonrada boyle gıderse kotu

kızlarr günaydın yoncacım çok sevindim cnm kalp atışalrını duyduğuna müthş bir duygu değilmi insan içinde can taşıdığının daha iyi farkına varyıyo bende ilk duyduğumda inanamaıştım bide okadar hızlı atıyoki insan şaşırıyo cnm allah tamamına erdirsin ama kontrol arası fazla yani bir ay fazla bence sen yinede iki haftada bir başka dr a da git sonuçta holamıyo zıplamıyo anlaşılmıyo yani allah göstermesin cnm 3 ay dolana kadar tedbirli davran bence hayatım yanlış anlama seni tedirgin etmek değil amacım ama tedbirli olursan bence daha iyi cnm

dun hıc kalkmadım sadece kahvaltıyı hazırladım tabı hazırlıyana kadar 10 kere gıttım aynı senın gıbı öööğğ öğğ yaptım bır bardak meyva suyuyla aksama kadar durdum esım dayanamadı canın ne ıstıyosa onu yıyelım dıye dısarıya cıkardı guzelce yedım arada yarım saat gectı hepsı cıktı yanı bısey kalmıyo bundan sonrada boyle gıderse kotu
Allahtan ben kusmuyorum:nazar:kötü yaaaa Allah yardımcımız olsun🙂

kızlarr günaydın yoncacım çok sevindim cnm kalp atışalrını duyduğuna müthş bir duygu değilmi insan içinde can taşıdığının daha iyi farkına varyıyo bende ilk duyduğumda inanamaıştım bide okadar hızlı atıyoki insan şaşırıyo cnm allah tamamına erdirsin ama kontrol arası fazla yani bir ay fazla bence sen yinede iki haftada bir başka dr a da git sonuçta holamıyo zıplamıyo anlaşılmıyo yani allah göstermesin cnm 3 ay dolana kadar tedbirli davran bence hayatım yanlış anlama seni tedirgin etmek değil amacım ama tedbirli olursan bence daha iyi cnm
canım benim çok teşekkür ederim,valla doktorumuza güveniyoruz ama çokta pimpiriklilik yapmak istemiyoruz aslında sorun yok dedi çünkü,yinede sağol canım benim🙂

Geri