Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ayyyyy cnm ya nekadar gzl allah sağlığını bozmasın büyür annesi merak etme mercimek den fasulyey fasulyeden bamyaya derken büyür gider kalp atışları çok acayip oluyorya ahhhhhhh ahhhhhhhhh içim geçti yavvvvvv🙂

amin canım inşallah,ah bir büyüsede şöyle hareketlense görsem🙂senin ikinci bekleyişinmi yoksa?

aman yerim ben o mercimeğiii, ne güzel canım ya, Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin.

amin canım inşallah,ah bir büyüsede şöyle hareketlense görsem🙂senin ikinci bekleyişinmi yoksa?
ewet cnm benim 7 yaşında 1 kızım var ben 2.yi bekliyorum olursa bak şimdiden yorum yapayım azıcık güzin abla gibi🙂ben kızımı 5.5 aylıkken hissettim o zamana kadar hiç kıpırdamadı ve cinsiyetini göstermedi kızlar öyle oluyormuş arkadaşlarımdada aynısı oldu ve 2 tane oğlu olan arkadaşımda 2.5 aylıkken falan serimeler başladı 3 aylıkken hissediyordum kıpraşıyordu ve cinsiyetide belli oldu diyor erkeklerde öyleymiş öyle diyorlar yani hayırlısı olsun bakalım cnm sağ salim olsunda gerisi boş

gozun aydın tatlım daha buyuyecek annesı o kocaman olacak senı tekmeleyecek bıde onun heyeecanını dusun

bakalım bende heyecanla beklicem 2,5 -3 ayı merak ediyorum benimki kız mı oğlanmı acaba🙂hayırlısı ile seninkide, en kısa zamanda gelir canım🙂

gozun aydın tatlım daha buyuyecek annesı o kocaman olacak senı tekmeleyecek bıde onun heyeecanını dusun
teşekkür ederim canım yaa,bu kadarken bile heyecan yapıyorum o zaman kimbilir ne olacak🙂senin kaç haftalık oldu,bulantılar devam ediyormu, benim 6 hafta ve bulantılar arttı,kusmuyorum ama kuru kuru öğğğ yapıyorum,kötü oluyor🙂