fatoşşş Yeni Üye Üye 4 Eylül 2009 #17.461 sultan' Alıntı: selam kızlar?sonunda gelebildim nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... selam hayatım hoşgeldin nasılsın bakalım
sultan' Alıntı: selam kızlar?sonunda gelebildim nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... selam hayatım hoşgeldin nasılsın bakalım
berranur Yeni Üye Üye 4 Eylül 2009 #17.462 kızlar bera habe vermedi dimi bu günmü alıcaktı sonucunu hadi hayırlısı inş hamiştir yaa çok güzel Rabbim bizede nasip etsin
kızlar bera habe vermedi dimi bu günmü alıcaktı sonucunu hadi hayırlısı inş hamiştir yaa çok güzel Rabbim bizede nasip etsin
ela_1982 Yeni Üye Üye 4 Eylül 2009 #17.463 kızlarr nasılsınızz yemek hazırlamaya koyulucam da bi bakim dedim sizlere!!!!
hestia Yeni Üye Üye 4 Eylül 2009 #17.464 sultan' Alıntı: selam kızlar?sonunda gelebildim nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin sultan..
sultan' Alıntı: selam kızlar?sonunda gelebildim nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin sultan..
sultan Yeni Üye Üye 4 Eylül 2009 #17.465 fatosss' Alıntı: selam hayatım hoşgeldin nasılsın bakalım Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum fatoşcım iyiyim Allaha şükür işte yarını bekliyoruz pek ümidim yok ama bakalım nasip.
fatosss' Alıntı: selam hayatım hoşgeldin nasılsın bakalım Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum fatoşcım iyiyim Allaha şükür işte yarını bekliyoruz pek ümidim yok ama bakalım nasip.
hestia Yeni Üye Üye 4 Eylül 2009 #17.467 DESEN' Alıntı: selaam ben de geldiim Genişletmek için tıkla ... Sende hoşgeldiiin
sultan Yeni Üye Üye 4 Eylül 2009 #17.468 ela_1982' Alıntı: kızlarr nasılsınızz yemek hazırlamaya koyulucam da bi bakim dedim sizlere!!!! Genişletmek için tıkla ... sağol canım iyiyiz sen nasılsın?
ela_1982' Alıntı: kızlarr nasılsınızz yemek hazırlamaya koyulucam da bi bakim dedim sizlere!!!! Genişletmek için tıkla ... sağol canım iyiyiz sen nasılsın?
fatoşşş Yeni Üye Üye 4 Eylül 2009 #17.469 nur85' Alıntı: kızlar bera habe vermedi dimi bu günmü alıcaktı sonucunu hadi hayırlısı inş hamiştir yaa çok güzel Rabbim bizede nasip etsin Genişletmek için tıkla ... evet vermedi hayatım ya bende çok emrak ediyorum inş.güzel haberlerle gelir.AMİNNNN nurcummm allahım tüm dualarımızı kabul etsin bizede nasip etsin
nur85' Alıntı: kızlar bera habe vermedi dimi bu günmü alıcaktı sonucunu hadi hayırlısı inş hamiştir yaa çok güzel Rabbim bizede nasip etsin Genişletmek için tıkla ... evet vermedi hayatım ya bende çok emrak ediyorum inş.güzel haberlerle gelir.AMİNNNN nurcummm allahım tüm dualarımızı kabul etsin bizede nasip etsin
sultan Yeni Üye Üye 4 Eylül 2009 #17.470 DESEN' Alıntı: selaam ben de geldiim Genişletmek için tıkla ... selam canım hoşgeldin.