ah o işler peşimizi hiç bırakmıcak sanırım be canımmm🙂neyse sanada allah koalylık versin tatlım.iyi olmana sevindimm uykunun olmasıda normal hadi senin hamişlikten ya bizim bizim neden bu kadar insana gaflet çökermi yahu.valla ne sen sor beni ne ben söyliyim baş dönemm var mide bulantım var sağlı sollu hafif gelen bi kasık ağrıları var uykum var off offf uyumak istiyorummm saf saf bakıyorum etrafa valla 🙂
selzehhh iyiki doğdun cnm nice hayırlı mutlu sağlıklı senelere bebişin ve eşinle birlikte inşcnm hayırlısıyla meleğinde gelir inşallah yeni yaşınla beraber tatlım
sağol cnm valla aynen öyle aslında soğuk su falan da çok içmem.annemde grip olduğumu görür görmez ilaç vermeye kalktı kullanmıyorum tabi ne olur ne olmaz hamişlik umudum pek yok bu ay ama bide varsaaaa ilaçalamıyorum o yüzden artık ıhlamurdu baldı limondu bakıyom çaresine
semracım sende karnında şişlik hissediyor musun.2.tabak sanki bana fazla geliyo artık.zor yiyorum midemin kapasitesi dolu gibi hissediyorum.patlıcam gibi.çorbadan sonra çok çabuk tıkanıyorum.sende de oluyor mu??normal mi acaba
selzehhh iyiki doğdun cnm nice hayırlı mutlu sağlıklı senelere bebişin ve eşinle birlikte inşcnm hayırlısıyla meleğinde gelir inşallah yeni yaşınla beraber tatlım
özel bi şirketteyim canım turizm şirketi üye ilişkileri sorumlusuyum turizmde gece gündüz açık olması gereken bir yer o yüzden vardiyalı çalışıyorum annemde bel fıtığı tedavisi görüyor canım
cnm grip gibiyim bi tuhafım yani boğazım değişik.inşallah daha fazla ilerlemeden atlatırım.sende uyu cnm bu anne adaylarımızda maaşallah çok uykucular yaa🙂valla tadını çkarınkızlar Allah en hayırlı zamnda bizlerede nasip eylesin inş anneliği
ALLAH SANA DA ŞİFALAR VERSİN CANIM.DİKKAT et bak.ALLAH hayırlısıyla nasib ederse bu ay bebiş hasta karşılama bebişini🙂
bu mübarek ramazanda bu kadar uyumak istemiyordum ya inşallah telafi ederim sonra.ALLAHIM en kısa zamanda size nasib etsin inşallah