Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ama gecede kalkıyorsan sahura ondanda olabilir canım.işlerinde yoğunsa.senin regl kaç gün var.hadi diğerleri oruçtan.ALLAH HAYIRLARA ÇIKARSIN

saol canım inşallah bişey çıkmaz bizi haberdar et sonuçlarla ilgili olur mu canım

evet haklısın canım sen yinede ilaç alma ne olur ne olmaz iyi yapmışsın doğal yollarla en iyisi devam et ıhlamura falan🙂

semracım sende karnında şişlik hissediyor musun.2.tabak sanki bana fazla geliyo artık.zor yiyorum midemin kapasitesi dolu gibi hissediyorum.patlıcam gibi.çorbadan sonra çok çabuk tıkanıyorum.sende de oluyor mu??normal mi acaba

selzehhh iyiki doğdun cnm nice hayırlı mutlu sağlıklı senelere bebişin ve eşinle birlikte inşcnm hayırlısıyla meleğinde gelir inşallah yeni yaşınla beraber tatlım

çok sagol canım benım tesekkürler ınsallah tatlım ınsallah melegımde gelmıstırde yenı yasım melegımıde getırmıs olur amın yarabbım🙂

ALLAH SANA DA ŞİFALAR VERSİN CANIM.DİKKAT et bak.ALLAH hayırlısıyla nasib ederse bu ay bebiş hasta karşılama bebişini🙂
bu mübarek ramazanda bu kadar uyumak istemiyordum ya inşallah telafi ederim sonra.ALLAHIM en kısa zamanda size nasib etsin inşallah