Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

sana da hayırlı günler nasılsın bakalım
cnm grip gibiyim bi tuhafım yani boğazım değişik.inşallah daha fazla ilerlemeden atlatırım.sende uyu cnm bu anne adaylarımızda maaşallah çok uykucular yaa🙂valla tadını çkarınkızlar Allah en hayırlı zamnda bizlerede nasip eylesin inş anneliği

ALLAHA çok şükür.biraz halsizlik var sadece.inşallah güzel kardeşim meleğin gelir bu ay.geçen ay ilk defa burda yazmaya başladığım da senin günün geçmişti diye hatırlıyorum.yanlışmıyım .benimde bir önceki ay iki gün geçmişti.ve benim hiç şaşmazdı.inşallah senin de aynı olur

ınsallah canım benım ınsallah evet geçen ay günüm geçtıde regl oldum ama stresten geçmıstır dıye düşündüm ben yınede bılmıyorum tabıkı kısmet artık bakalım görücez birlikte gelmısmı gelmemısmı melegım🙂

Selam kızlar ben geldim ve birazdan doktora gideceğim için çıkacağım.Bakalım ne diyecek benim kasık ağrılarına...

Selzeh doğum günün kutlu olsun,mutluluk dolu seneler dilerim...

Bera çok sevindim bebişin gelmiş.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Vahide-m annene çok geçmiş olsun.Allah şifa versin.

çok geçmiş olsun canım dikkatli ol gerçekten havalr kötü bi soğuk bi sıcak
sağol cnm valla aynen öyle aslında soğuk su falan da çok içmem.annemde grip olduğumu görür görmez ilaç vermeye kalktı kullanmıyorum tabi ne olur ne olmaz hamişlik umudum pek yok bu ay ama bide varsaaaa ilaçalamıyorum o yüzden artık ıhlamurdu baldı limondu bakıyom çaresine

Selam kızlar ben geldim ve birazdan doktora gideceğim için çıkacağım.Bakalım ne diyecek benim kasık ağrılarına...

Selzeh doğum günün kutlu olsun,mutluluk dolu seneler dilerim...

Bera çok sevindim bebişin gelmiş.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Vahide-m annene çok geçmiş olsun.Allah şifa versin.

ınsallah sonuçalrın ıyı olacak canım içini rahat tut sen ıyı dıleklerın içinde tesekkür canım sagol🙂

Geri