hoşbulduk cnm yaa ayy bugün fenayım bende tatlım grip olmuşum boğazım sabah kötüydü şimdi ii gibi ama sesim tuhaflaştı vücudumda kırgın bu havalar perişan ediyo bzi yaa
amin canım inşallah iyi dilekleriniz için çok teşekkürler Allahım tüm hastalara şifalar versin ayy ordaki hastaları gidipte görünce o kadar kötü oluyorumki hayatta en önemli şey sağlık Rabbim hepimize en başta sağlık sıhhat versin
hoşbulduk cnm yaa ayy bugün fenayım bende tatlım grip olmuşum boğazım sabah kötüydü şimdi ii gibi ama sesim tuhaflaştı vücudumda kırgın bu havalar perişan ediyo bzi yaa
kızlar nasılsınız sizlerden uzak kaldım bıraz ama sizleri çok özledim kızlar benım günüm geçti 5gün bugun test yaptım hafif pembe bı çizgi çık saat 3gibide kan testının sonucunu alacam ama inanamıyorum kızlar
beraaaa canım yaaa çok am çok sevindim bitanem Allah hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin kucağına hayırlısıyla almayı nasip eylesin cnm hemen haber ver bizlere sonucunu taşıyalım seni alta artık
hoşbulduk cnm.nasıl geçiyo hamilelik sanırım uykun çokmuş uyu tatlım yaa uyuyabildiğin kadar dinlen valla hamileliğin tadını çıkar nazını da yap ohhh keyif sür kız
özel bi şirketteyim canım turizm şirketi üye ilişkileri sorumlusuyum turizmde gece gündüz açık olması gereken bir yer o yüzden vardiyalı çalışıyorum annemde bel fıtığı tedavisi görüyor canım
ah o işler peşimizi hiç bırakmıcak sanırım be canımmm🙂neyse sanada allah koalylık versin tatlım.iyi olmana sevindimm uykunun olmasıda normal hadi senin hamişlikten ya bizim bizim neden bu kadar insana gaflet çökermi yahu.valla ne sen sor beni ne ben söyliyim baş dönemm var mide bulantım var sağlı sollu hafif gelen bi kasık ağrıları var uykum var off offf uyumak istiyorummm saf saf bakıyorum etrafa valla 🙂