Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selzehcim doğum gününmüş canım.doğum günün kutlu olsun hayatım,sevdiklerinle nice mutlu,sağlıklı uzun yıllar dilerim.en kısa zamanda bebişine kavuşman dileğiyle.
kızlar nasılsınız sizlerden uzak kaldım bıraz ama sizleri çok özledim kızlar benım günüm geçti 5gün bugun test yaptım hafif pembe bı çizgi çık saat 3gibide kan testının sonucunu alacam ama inanamıyorum kızlar
kızlar nasılsınız sizlerden uzak kaldım bıraz ama sizleri çok özledim kızlar benım günüm geçti 5gün bugun test yaptım hafif pembe bı çizgi çık saat 3gibide kan testının sonucunu alacam ama inanamıyorum kızlar
günaydın kızlar nasılsınız ne güzel haberler var bugün🙂
selzeh canım doğum günü kutlu olsun bitanem iyiki dodun Allah sağlıklı mutlu seneler nasip etsin..
beracım senide çok tebrik ederim silik çıkmış hamilesindir tatlım inşallah kan sonucundada hayırlı haberler verirsin bize...
selzeh canım doğum günü kutlu olsun bitanem iyiki dodun Allah sağlıklı mutlu seneler nasip etsin..
beracım senide çok tebrik ederim silik çıkmış hamilesindir tatlım inşallah kan sonucundada hayırlı haberler verirsin bize...
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms: sultan...................................5 Eylül Yaz esintisi............................9 Eylül zuzu......................................12 Eylül cansı14.................................14 Eylül selzeh...................................15 Eylül nur85..................................15 Eylül Seduş..................................15 Eylül Arzu85...........................16 Eylül niisam................................19 Eylül hazal3................................20 Eylül eyşan..................................21 Eylül eboş...................................22 Eylül hestia................................22 Eylül duygum_06........................24 Eylül butterfly45.........................25 Eylül Lalezar..............................27 Eylül Ela_1982..............................28 Eylül mrs.m..............................28 Eylül Desen............................29Eylül Funnda.........................2 Ekim
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ; BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) incemese.......................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr) Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr) Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr) nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr) semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr)