sen içindeki mutluluğu yüreğindeki sevdayı tenindeki ıslaklığı sakın kaybetme hüzünlerin ve acıların daha fazlası gelse de kahırların ağıtları sel olup aksa da bedeninden yaşadıklarına inat Seni seven birinin olduğunu hatırlayıp gülümse olmaz mı? Çünkü doğduğun bugün doğum günün senin CANIM ARKADAŞIM İYİKİ TANIMIŞIM SENİİİ ÇOK ÖPTÜMMMM🙂
iyi dıyelım iyi olsun cnnm bugun aslında bek ıı degılım ayakta kalmaya caba gsterıyom kafamı kaldıramıym 2 gundur bı bas agrısı anlatamam mıgrenım tuttu galıba
iyi dıyelım iyi olsun cnnm bugun aslında bek ıı degılım ayakta kalmaya caba gsterıyom kafamı kaldıramıym 2 gundur bı bas agrısı anlatamam mıgrenım tuttu galıba
canım benim ne güzel ne mutlu demek sevenin ve sevilenin çok ki seni bukadar duygusallaştırdı ne mutlu herşey gönlünce olsun tatlım🙂kocamannnnnn öptüm seni muckkkkkkkkkkkkk
iyi gdiyor canım çok şükür. şu anda bir problemim yok.fazla iş yapamıyorum hemen yoruluyorum sadece o kadar.sen ne yapıyorsun nasıl gidiyo?tekmelemeye devam ediyor mu bebiş?🙂