sergülcüm şimdilik düzeldi fakat her an aynı şeyler olucak hissinde açıkcası çocuk konusunuda bir tarafa bıraktım gibi ama ..içim sızlıyor çok acı çektim manen olsa eminimki eşimde çok sevinicek ama hamişlik için özel bi çalışma yapmıyoruz artık zaman bize ne gösterecek olursada bana süprüz olur artık......
canım benimde son üç ayda hep sancılanıyordum sanırım yumurtlama dönemlerinde ama şuan bi belirtim yok bu hafta benimde yumurtlama dönemim....kistten nasıl şüphelendin sancıdanmı..ya bi şey sorcam ben dört ay önce hamiş kalmak istediğimde doktora gittim bir sürü test yaptılar kan idrar felan ultrasyona soktular simır testide yaptılar hiç problem çıkmadı...bu yapılanlarda eğer bendede kist varsa çıkarmıydı o zaman bu konuda bilgin varmı canım
Ultrasona girdiysen çıkardı tatlım.benim 4 yıl önce oldu.Büyük bir kistim vardı ve kaybolması için 3 ay doğum kontrol hapı kullandım.Şimdi yine aynısı olacak diye korkuyorum.Ama sende olsaydı ultrasonda çıkardı.Gerçi kask ağrısı üşütmeden de lur. umarım benim öyledir.
güzel kardeşim çok fazla yazıların okumadım.ama heyecanını ümidini asla kaybetme.moralini bozmamaya bak.dış çevrede olumsuz etkenler olabilir.üniversete çalışma hayatı derken inan o kadar çok insan tanıdımki hepsinin çok farklı dertleri var.yani muhakkak oluyor herkesde ama güzel rabbim kaldırabileceğimiz kadar veriyor.içini ferah tut bence.bide doğum kontol hapı kullanmışım.herkesin bünyesi farklı tabide senin bu süren normal bence
sağol canım inan bende şuana kadar hayatta o kadar şey gördümki iyisi kötüsüyle benim tek eksik yönüm olaylar karşısında duygusal olmam...allaha inancım sonzuz çok şükür inşallah hayat bi gün benide güldürecek inşallah çok damar oldu bu söz sanırım..
Bende yumurtlama günü beraber olunduğunda ve eşin istekli olduğunda erkek yumutlama gününden önce beraber olunduğunda kız diye duymuştum ama drlar kesinlikle cinsiyet belirlemek mümkün değil diyor özlemcim.
hoşbulduk hestia teşekkürler, aaa öyle mi ne güzel meslektaşız demek 🙂 evet evet tatile denk gelsin diye bizde temmuzda başlamıştık ama kısmet olmadı, bir de yumurtlama gününü falan kaçırdık biraz, ee her konunun bir acemiliği olabiliyor. ben de eylülü son çare olarak görüyorum, olmazsa belki erteleriz belki de bırakırız ne olursa olsun, inşallah rabbim ikimizin de yüzüne güler, bu tatil zamanları bizim için çok önemliiii 🙂
Sanırım tüm öğretmenler bebek düşündüklerinde tatil kaygısını yaşıyorlar.Ama denemeyi bırakmayın derim ben.Tatile denk gelirse de gelsin artık napalım.Zaten bu işi tarihler arasına sıkıştırmak en kötü tarafı.Rahat bırakınca insan kendini daha kolay oluyomuş.🙂
Ultrasona girdiysen çıkardı tatlım.benim 4 yıl önce oldu.Büyük bir kistim vardı ve kaybolması için 3 ay doğum kontrol hapı kullandım.Şimdi yine aynısı olacak diye korkuyorum.Ama sende olsaydı ultrasonda çıkardı.Gerçi kask ağrısı üşütmeden de lur. umarım benim öyledir.
sen ikiz olsun bi de erkek olsun mu diyorsun yaniii??? Allah yardımcın olsun ne diyeyim , şimdi bilimsel olarak x ve y hücreleri var ya spermde işte y ler hızlı ve dayanıksız x ler yavaş ama dayanıklı . x ler kız y ler erkek bebek oluşumunu sağlıyor.şimdi biz sperm hızını arttırsın diye bu ek besinleri yediriyoruz ya eşlere işte o ler dahada hızlanır x lere fırsat kalmaz diye heralde 🙂 puhaha neyse yine bir kaç yerde okuduğuma göre de ve aynı zamanda kendi dr. da söylemişti.Yumurtlamaya yakın zamanda ve yumurtlama gününde ilişkiye girersen erkek olma şansı artıyormuş canım.