Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

hayirlisi olsun canim ne yapayim elden birsey gelmiyor.

amin inşallah duaların kabul olurda senin reglin gelir bizim kiler gelmezde bebişlerimize kavuşuruz inşallah
amin canım inşallah gelmez sizinkiler Allahım bu mübarek günlerde herkesin dilediğini verir inşallah canım bende bi bebişim olsun istiyorum ama şuan ev ödüyoruz ikimizde çalışıyoruz bizim için zor olucak oyüzden erken diye düşünüyorum

ewet cnmya benimde korunmayı bıraktığım ay 3gün gecikmişti hamileyim ilk aydan diye uçmuştum ama diğilmişim o ay kardeşimi askere uğurlamıştım ona üzüntümden gecikmişşş

hımmm o zaman haklısınız balböceğim, şu anda ekonomik olarak zaten ertelemelisiniz. bebeğin rızkını allah verir derler ama biraz da mantıklı olmakta fayda var, bebek deyip geçmemek lazım. bir ton masrafı var yani. siz şu ev işinizi düzene sokun da allah istediğiniz zaman size de versin.
iyi dileklerin için sağol, bizler istiyoruz inşallah olur 🙂

ewet cnmya benimde korunmayı bıraktığım ay 3gün gecikmişti hamileyim ilk aydan diye uçmuştum ama diğilmişim o ay kardeşimi askere uğurlamıştım ona üzüntümden gecikmişşş

evet özlem biraz psikolojik nedenler...
hamile bir arkadaşım reglinde gecikmeler başladıysa hamileliğin yakındır benim de öyle oldu demişti ama hayırlısı artık bakalım.