Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

mrb arkadaşlar ben en başından beri yazdıklarıız okuyorumama çocuk düşünmediğim için aranıza katılmadım ben 10 aylı evliyim ve bi konuda sizden yardım istiyorum benim eylülün 1 yada 2 sinde regl olmam gerekti bugün 30.günüm hala olmadım biz çocuk düşünmüyoru

merhaba hoşgeldin balböceğim, bugün ayın 3 ü daha, birkaç gün daha bekle bence. bazen regl şaşırıyor, muhtemel değişikliklerden falan şehir değişikliği bile etkili ama düşnmüyorsanız ve hamileysen ne yapacaksın?

müyoruz buyüzden biraz tedirginim sabah tst yaptım negatif çıktı ama hala regl gelmedi hiç belirtim de yok ve korunuyoruz sizce hamile olabilirmiyim lütfen bana yardım edin bu arada yoncax im:nazar: bebişin hayırlı olsun canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin fatoşçım selzeh ve diğer arkadaşlarıma da Allahım en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin:bebiss:

aaa metos ülke farklı olunca tabi sistem de farklı oluyor. burada biz istediğimiz zaman devlet hastanesine gidip kan testi yaptırıyoruz, yani sizdeki gibi bir şart yok.
bence sen psikolojini bir rahatlat, kafanı dağıt...
Deniyorum canim ne kadar zor olsada deniyorum.

balböceğim, bir arkadaşım hem kendisi hem eşi korunurken yani çift korumalı bir şekilde hamile kalmıştı, rabbim verdi mi oluyor demek ki...çünkü hamile kalma olasılığı % 0 dı.
istemediğinize göre inşallah hamile değilsindir.

müyoruz buyüzden biraz tedirginim sabah tst yaptım negatif çıktı ama hala regl gelmedi hiç belirtim de yok ve korunuyoruz sizce hamile olabilirmiyim lütfen bana yardım edin bu arada yoncax im:nazar: bebişin hayırlı olsun canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin fatoşçım selzeh ve diğer arkadaşlarıma da Allahım en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin:bebiss:
amin inşallah duaların kabul olurda senin reglin gelir bizim kiler gelmezde bebişlerimize kavuşuruz inşallah

merhaba hoşgeldin balböceğim, bugün ayın 3 ü daha, birkaç gün daha bekle bence. bazen regl şaşırıyor, muhtemel değişikliklerden falan şehir değişikliği bile etkili ama düşnmüyorsanız ve hamileysen ne yapacaksın?
bilmiyorum canımya aldırmaramam ama gerçekten şuan çocuk için çok erken benim için çok zor olucak benim anlayamadığım korunuyoruz yani bi kaza falan da olmadı ama regl gelmeyince acaba hamilemiyim diye düşünüyorum canım ya

Deniyorum canim ne kadar zor olsada deniyorum.
metos geçen ay benim 3gün gecikti ve ben hamile olduğuma artık kendimi inandırmıştım ama değilmişim, eşim de ben de çok yıkıldık 🙁( meğer psikolojik olarak reglimi engellemişim, çünkü isteğimiz bebiş ya ister istemez kendimizi belirtilere falan kaptırıyoruz.
4. gün düşünmeyeceğim diye kendimi rahatlattım ve reglim geldi. inşallah bunları yaşamazsın.

ozlem korkuyorum canim artik teste bakmaya negatif cikacak diye odum patliyor ama yarin bir tane daha yaparim kizlar bunun sonunda ne olacak bilmiyorum esim simdiden hamile muamelesi yapiyor yikilacak degilsem eger.

Yıkılmaz hayatım, rahat ol sen, öyle düşünme herşeyin hayırlısı, inşallah hamilesindir ama değilsen bile üzme kendini denemeye devam edersiniz. Kendine iyi bak, moralini yüksek tut..

Geri