Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

günaydınlar canlarım bu gün biraz daha iiyim mentoscum sende durumlar ne bitanem bi test dahamı yapsan acaba bak çok heyecanlandım ben birden ya ayyyyyyyyy
ozlem korkuyorum canim artik teste bakmaya negatif cikacak diye odum patliyor ama yarin bir tane daha yaparim kizlar bunun sonunda ne olacak bilmiyorum esim simdiden hamile muamelesi yapiyor yikilacak degilsem eger.

okuldaydım desen bugün erken geldim, ondan burdayım 🙂

hoşgeldin sefalar getirdin o zamann 🙂

anlıyorum seni tatlım yat dinlen uyu bakalım napalım...

bence sen tekrar bir test al evde yap, kan testinde zaten kesin çıkar. neden pztesiyi bekliyorsun yarın hemen kan testini yaptır. bazen psikolojik olarak da regli engelleyebiliyoruz.

canım metoş ingilterede ama orada idrar testinde çıkmadan kan testi yaptırılamıyorumuş.kızcağız beklemek zorunda pazartesi de kendi dr. una randevu almış.onu bekliyor...

mrb arkadaşlar ben en başından beri yazdıklarıız okuyorumama çocuk düşünmediğim için aranıza katılmadım ben 10 aylı evliyim ve bi konuda sizden yardım istiyorum benim eylülün 1 yada 2 sinde regl olmam gerekti bugün 30.günüm hala olmadım biz çocuk düşünmüyoru

ozlem korkuyorum canim artik teste bakmaya negatif cikacak diye odum patliyor ama yarin bir tane daha yaparim kizlar bunun sonunda ne olacak bilmiyorum esim simdiden hamile muamelesi yapiyor yikilacak degilsem eger.
anlıyorum canım seni bende negatif çıkınca ağlayıp sızlardım komşularım teselli ederdi ama inşallah sonu ii olacak bu işin hayırlısıyla hamiş sindir inş.ama diğilsende eşin çabuk atlatır merak etme bizde 22 aydır aynıyız 1gün gecikse yada adet günüm yaklaşsa benim eşimde melek kesilir ama olmayıncada hemen kabullenir merak etme onlar çabuk atlatır

aaa metos ülke farklı olunca tabi sistem de farklı oluyor. burada biz istediğimiz zaman devlet hastanesine gidip kan testi yaptırıyoruz, yani sizdeki gibi bir şart yok.
bence sen psikolojini bir rahatlat, kafanı dağıt...

kizlar dua edin benim icin ne olur .bu arada bir usutme belirtim var surekli hapsurup tiksiriyorum ve vucudumda kirginlik var sizce belirti olabilirmi yada usutme belirtisi yasayan oldumu hamile kaldiginda?