Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

öncelikle aramıza hoşgeldin , listeye yazılma mevzusu senin konuna denk gelmiş ama senin le ilgisi yok emin olabilirsin, listede ismi olup da haber alamadığımız arkadaşlar için yazıldı onlar, sen daha yenisin bildiğim kadarıyla, hiç bozma moralini burası güzel bir ortam bir kaç gün sonra sanada bağımlılık yapar 🙂

hoşgeldin nimres, seni aramızda görmek çok güzel.Buradaki sıcak sohbetlerden ve faydalı paylaşımlardan keyif alacağını düşünüyorum..

günaydın fundacım hoşgeldinnn o yazılanlar senle ilgili diğil cnm buna inan listeye adını yazdırıpta günü gelince hamileyim yada diğilim diye bildirmeyen arkadaşlar için sen üzülme tammam ok nasılsın bakalım

hoş geldin taze melek inşallah bebişin bu ay gelir hepimizinki gelir inşallah benimde 7 yaşında bi kızımvar ve tam 22 aydır 2. için çalışıyorum ama daha yok bakalım 16 eylübekliyorum büyük bi umutla

Tşk ederim
aranızda olmak güzel daha oncesinde bir kac defa okumuştum yazıları ancak üye olmamıştım aynı kullavarda olduğumuzu görünce herkesin bende arnızda olmak istedim