Günaydınnn, gününüz güzel olsun inşallah..
Dün bir arkadaşımızın günün belliyse seninde ismini yazalım demesi üzerine günümü söyleyip yazılabileceğini söyledim yoksa böyle girer girmez diyemezdim zaten, benim yazımın üstüne böyle yazılar olunca da biraz üzüldüm ama haklısınız bişey de diyemiyorum, keşke böyle başlamasaydım buraya
öncelikle aramıza hoşgeldin , listeye yazılma mevzusu senin konuna denk gelmiş ama senin le ilgisi yok emin olabilirsin, listede ismi olup da haber alamadığımız arkadaşlar için yazıldı onlar, sen daha yenisin bildiğim kadarıyla, hiç bozma moralini burası güzel bir ortam bir kaç gün sonra sanada bağımlılık yapar 🙂
merhaba , ben de aranıza yeni katıldım. 4 yaşında bir kızım var ve 2. bebeği planlıyoruz , yaklaşık 4 aydır çalışmalar devam ediyor.son adet tarihim 26 ağustos bu ayda umutla bekliyorum 🙂 Yazılarınızı okudum , burada şahsen tanıdığım bir arkadaşım tavsiye etti.Beni de listeye ekleyebilirseniz sevinirim .Sizleri habersiz bırakmayacağım....
hoşgeldin nimres, seni aramızda görmek çok güzel.Buradaki sıcak sohbetlerden ve faydalı paylaşımlardan keyif alacağını düşünüyorum..