bende iyiyim kızlar,işte malum geç kalktım,kahvaltı yaptım şimdi biraz buraya bakayım dedim🙂çok halsizim hala hiç yataktan çıkasım gelmiyor,dünde hep mide bulantım vardı ama öyle kusturacak gibi degil sadece bulandı 1-2 kerede kuru kuru öööğğğ yaptım okadar acaba bulantılar yakın mı ki!!!
nurcum tamamen sana katılıyorum,ben de hep dua ediyorum vaktinde regli olayım diye, ümitlenip hayal kırıklığı yaşamak çok kötü.nurcum inş senin belirtilerin de hamileliktendir ama sakın kaptırma kendini cnm,ben de ilk ay keisn hamileyim demiştim sendeki belirtilerin hepsi vardı olmayınca yıkıldım...
şirinecim en soon regl tarihin hamilelik tarihin oluyo canım yani mayısa bakman gerekiyo haziran değil.yani ben öyle biliyorum ama canım yanlış biliyoda olabilirim
Alllah öleyse çok güzelllllllllllllllllll kızım olacak süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr moralım ıyıce yerıne geldi kızlarrrr,işallah kızım olur yaaaaaaaaa
bende iyiyim kızlar,işte malum geç kalktım,kahvaltı yaptım şimdi biraz buraya bakayım dedim🙂çok halsizim hala hiç yataktan çıkasım gelmiyor,dünde hep mide bulantım vardı ama öyle kusturacak gibi degil sadece bulandı 1-2 kerede kuru kuru öööğğğ yaptım okadar acaba bulantılar yakın mı ki!!!
kız yazdım sana ama görmedın herhalde canım eeee sımdı yenı hamıleler böyle sıkıntılar yasıyorlar az da olsa baslıcak yavas yavas ınsallah rahat bır hamılelık geçırırsın tatlım
[ı]ay canım seni cok ıyı anlıyorum bende oleydım 4 ayımda geçti ,sabret ve beyaz leblebi yeee,ve tatsız tutsuz rejim biküvileri var ya onlarda ye mıdenı devamlı bastırsın[/ı]
Alllah öleyse çok güzelllllllllllllllllll kızım olacak süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr moralım ıyıce yerıne geldi kızlarrrr,işallah kızım olur yaaaaaaaaa