Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ya hissediyosun demi kaç aylık oldun sen ne güzel onu hissetmek allahım biede yaşatır inşallah cnm

ya hissediyosun demi kaç aylık oldun sen ne güzel onu hissetmek allahım biede yaşatır inşallah cnm
4 aylık oldu canım ,ama bizim cünyır cok haraketli doktorda dedi,durmuyo birdakka yerinde ,bende doktora dedimki babasına çekmiş
y
hatta arkadaslarım senin oğlun olacak kız cocuğu geç hareket ediyor,erkek cok erken harekete baslıyo dedıler,tabi hayırlısı ama..

ayyyy ınsallah bızlerde görürüz o günlerı yarabbım amın nasıl bır hıstır acaba içimde bebişim hareket edecek düşünmesı bıle çok güzel

halsizlik dışında bişi yok hayatım.fazla bişi hissetmiyorum.haftaya randevu aldım doktora zaman geçsede bir an önce doktora görünsem diye bakıyorum.işaaallah bi problem yoktur ona dua ediyorum.
Allahın izniyle çıkmaz bi problem canım,sen içini rahat ve ferah tut yeter o bir melek ,melekleri Allah korur ve senin meleğinde emin ellerde korlma canımmmm

ŞİRİNE , çok geçmiş olsun canım benim, üzme artık kendini bak bebişini düşün kocacında iyiymiş şimdi,inan herşeyi hissediyorlar ben babam için çok koşturdum hamileyken dr.larda azar işittim hep senin bu halde ne işin var onkoloji servislerinde diye ama işte yapacak başka şey yok,sevdiklerimizi ayıramıyoruz.Artık herşey yoluna girmiş , bebişini mutlu et rahatlat şimdi tatlım.

buna ve sonucunda alınan karara saygı ile katılıyorum liste fatoş ve selzehte

erkek olacak şirineee, oğluşun geliyor,hayırlı evlat versin rabbim...

öpüyorum herkesi....