Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

tünaydın canım ıyıyız sen nasılsın çok geçmıs olsun canım benım sonuçalrın ıyı çıkmasına çok sevındım esının Allah ım herkese saglık versın en önce senın tansıyon nasıl bakalım ınsallah hersey yolundadır sen rahat olmaya çalış bebiş gelıyor bak ne kadar rahat olursan o kadar ıyı yanı tamam mı tatlım

fatoşcum cnm nbr bi hayli kızmışsın ama haklısın reyhan nerde ben daha dün katıldım ama herkezi merakla bekliyorummmm yazılıpta günü gelince haber vermeyenleri bi daha yazmamak lazım cnm

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ

Metos............................30 Ağustos(haber bekliyoruz kızlar sizden)

:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:

umutsuz reyhan.....................2 Eylül
safira....................................3 Eylül
sultan...................................5 Eylül
Yaz esintisi............................9 Eylül
zuzu......................................12 Eylül
cansı14.................................14 Eylül
selzeh...................................15 Eylül
nur85..................................15 Eylül
Seduş..................................15 Eylül
özlem hira...........................16 Eylül
niisam................................19 Eylül
hazal3................................20 Eylül
eyşan..................................21 Eylül
eboş...................................22 Eylül
hestia................................22 Eylül
duygum_06........................24 Eylül
butterfly45.........................25 Eylül

Lalezar..............................27 Eylül
Ela_1982..............................28 Eylül
mrs.m..............................28 Eylül
Desen............................29Eylül

HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;

BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr)

EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr)

Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)

incemese.......................5 temmuz (haziran anne adayı süperrrrrr)

SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr

Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)

MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr)

Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr)

Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr)

ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)

yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr)

nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr)

semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr)

fatoşcum sana katılıyorum;
Burada yapılan listeye ve kuralla uyacak arkadaslar girsin,burası paylaşım stesi burada yaşadığınızı sıkıntıları hamilelik belirtilerinizi ve ya hamilelik sevinçlerinizi bizlerle paylaşacaksınız yoksa bu stede olmanızın bi anlamı yok,sadece isminizi yazdırmak için steye girmeeyin,kimse sizin gününüzü saymak zorunda değil,bugün itibari ile o şekilde giren arkadaşları belirleyelim ve listeden isimlerini cıkaralım arkadaslar.........

selam hayatım ya ben kızgın değilim sadece doğruları söyledim hayatım.bende çalışıyorum burda hergün siteye giren arkadaşlarımızın çoğu ev hanımıysa çoğuda iş kadını yani bi nasıl fırsat bulup girip giriyosak onlarda bi merhaba desin çıksın en azından hani bende burdayım beni unutmayın giremiyorum yoğunum yada vs.desin.bazı arkadaşlar bunu yapmıyo üye olmuş hemen selammı selamm benide listeye ekleyin tamam ekleyelim elimiz aşınmaz elbet fakat bi bakıyosun 1 ay geçmiş hala ses seda yok arkadaştan bekle bekle yine yok sonra meral et acaba hamile mi değilmi sonra 1 ay geçiyo yine giriliyo ve ben regl oldum kızlar yeni tarihim şu yani buda hiç hoş bişey değil açıkçası dalga geçergibi yani buraya üye olurken zamnın vardı da şimdi yok.

canım benim tansiyonda cok oynamalar var iniş cıkışlar beni cok sarsıyo ve tansiyonun halan yüksek seyirde gidiyor,cumartesi tekrar kontlüm var doktoruma gitcem ve üçlü test yapılacak,işallah bu sonucta temiz cıkarrda bende rahat ederim hayırlısıyla,sen nasılsın nasıl gıdıyor ramazan canımcım

sende haklısın ben yeniyim burda ama merak ediyorum ve heyecanla bekliyorum gzl bi haber gelecek diye reyhan nerde haber verdimi benim daha 14 günüm var strese giriyorum ve burda sizlerle sohbet ederk rahatlıyorum diğilse burda olmanın yada isminin olması bişey ifade etmiyor önemli olan birbirimizle ii yada kötü sıkıntılarımızı sevinçlerimizi paylaşmak benceeee

ınsallah hersey yolunda gıdecek canım benım tahlıllerde ıyı çıkar ınsallah ıyı bende çalışmlara devam işte bu 4. ayım bakalım nazlı bebegım gelmeye nıyetlendımı acaba

bende bidahaki perşembe progesteron testi yaptıracağım bişey soracağım sana e yumurta çatlıyorsa niye döllenmiyor acaba bak şimdi merak ettim ya bu arada çalıştığım için fazla takılamıyorum ara ara bakabiliyorum yada akşam eve gidince canım