Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

yupisREGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİyupis
Metos............................30 Ağustos(haber bekliyoruz kızlar sizden)

:d040::hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms::d040:
umutsuz reyhan.....................2 Eylül
safira....................................3 Eylül
sultan...................................5 Eylül
Yaz esintisi............................9 Eylül
zuzu......................................12 Eylül
cansı14.................................14 Eylül
selzeh...................................15 Eylül
nur85..................................15 Eylül
Seduş..................................15 Eylül
özlem hira...........................16 Eylül
niisam................................19 Eylül
hazal3................................20 Eylül
eyşan..................................21 Eylül
eboş...................................22 Eylül
hestia................................22 Eylül
duygum_06........................24 Eylül
butterfly45.........................25 Eylül

Lalezar..............................27 Eylül
Ela_1982..............................28 Eylül
mrs.m..............................28 Eylül
Desen............................29Eylül

:hamileyim:HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:hamileyim:
BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
incemese.......................5 temmuz (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:

Hoşbuldum, evet bende bebek isteyenlerdenim🙂) Bugün ateşimi de ölçmeye başladım artık ama 36,0 -36,2 lerde giderken bugün birden 35,60 a düştü anlamadım.
hayırlısı olsun inşallah cnm ama ben bu ateş ölçme işini bilmiyorum bu en ii fatoşşş biliyor ona bi sor istersen cnm inşallah bu ay hamiş kalırızda çifte bayram yaşarız cnm

Arkadaşlar bakıyorum ki liste aldı başını gidiyo bu güzel tabiki fakat bazı arkadaşlar varki listeye adını yazdırıyo ve sonra ortadan kayboluyo ne oluyo beklemesini biz yapıyoruz burda ne bi konuşmuşluğumuz var ne bi sohbetimiz ama boş boş onların regl tarihini bekliyoruz.

bundan sonra;
sadece üye olupta sonrada ortadan kaybolan arkadaşlar listeye adını yazdırmasınlar lütfenn!!!!

Bu liste sadece günlük sohbet ettiğimiz ve daimi olan arkadaşların listesidir.bilgilerinize!!!!

Arkadaşlar bakıyorum ki liste aldı başını gidiyo bu güzel tabiki fakat bazı arkadaşlar varki listeye adını yazdırıyo ve sonra ortadan kayboluyo ne oluyo beklemesini biz yapıyoruz burda ne bi konuşmuşluğumuz var ne bi sohbetimiz ama boş boş onların regl tarihini bekliyoruz.

bundan sonra;
sadece üye olupta sonrada ortadan kaybolan arkadaşlar listeye adını yazdırmasınlar lütfenn!!!!

Bu liste sadece günlük sohbet ettiğimiz ve daimi olan arkadaşların listesidir.bilgilerinize!!!!
fatoşcum meraba tatlım nasılsın baya sinirlenmişin yok olanlara aslında haklısın herkez birbirini merakla bekliyor sıra ona geldiğinde ses seda yok ama yinede biraz esnek olsakmı acaba çünki hani iş vs.yada sorun olabilior ...

bundan sonra;

kesınlıkle fatosssa katılıyorum buraya gırıp bızlerle sohbet edecek bızlerle konusacak ve regl zamanı geldıgınde de bızlere bılgı verecek olan arkadaslar sadece isimlerını yazdırsınlar ve daımı olsunlar egerkı gırmeyecekler ıse lütfen yazdırmasınlar bızlerıde oyalamasınlar....

Tünaydın kızlar;
naber nasıl gidiyor ben yıne birkaç gündür nete giremiyorum,eşimin sol kolu ıle bacağında uyuşma vardı,kaç gündür doktorlarda gezıyoruz,bugun tekrar özel hastaneye gıttık,bir saat önce sonuclarını aldık Allaha şükür bir şey cıkmadı,ama bırkac gundur cok kötüydüm kalpten yada beyinden diye düşündüm değilmiş stres dedıler antidepresan ilaç verdıler geldik,suan sanki üstümden tonlarca yükü bi anda kaldırdılar ,sanki ben cok iyiyimişim gibi koşturuyorum ,aman kızlar bilmiyorum suan tek isteğim su günlerin hemen gecmesi ve bebişimi sağlıklı kucağıma almak,Allahım kimseyi sağlığından geri koymasın ,bu bir sınav diye düşünüyorum ve şükrediyorum halime sağlığımız yerinde ve ayakta gezebiliyoruz.Allah herkezin yardımcısı olsun.

fatoşcum meraba tatlım nasılsın baya sinirlenmişin yok olanlara aslında haklısın herkez birbirini merakla bekliyor sıra ona geldiğinde ses seda yok ama yinede biraz esnek olsakmı acaba çünki hani iş vs.yada sorun olabilior ...

canım bız zaten yeterınce esnek oluyoruz bu konuda günlerce beklıyoruz yanı gırıyorlar yazmadan çıkıyorlar haber bıle vermıyorlar yanı bekle bekle nereye kadar giremıcekse bıle desınler kızlr ben bır süre gıremeycegım haberınız olsun ılk fırsatta yazmaya çalısacagım dıye onu bıle yazmıyorlar(istisnalar hariç) isimlerı var kendılerı yok olmazkı ama

Geri