Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

meleklerim ben çıkıyorum malum hazırlıklar falan kocişim çok güzel bir çiçek göndermiş bana akşamıda merakla bekliyorum allahım tüm isteyenlere bebişler nasip eylesin..ama herşeyden önce eşlerimizle mutluluk huzur nasip eylesin bunlar olmadan hayat dahada zor geçiyor..ben uzun zamandır bu bebek mevzusu nedeniyle eşiminde başında dırdır ettim durdum onunda huzurunu kaçırdım yeri geldi sinirli oldum adetin ilk günü terör estirdim..ama daha sakin daha sabırlı olarak yola devam etmeliyiz yoksa yol arkadaşlarımızlada kötü olacağız (en azından benim için ) sevgiyle inançla sağlıkla herşey daha güzel olacak rabbimin izniyle...allaha emanet olun...

tebrik eden tüm arkadaşlarım sağolun varolun....

hoşbulduk tatlım sende yeni katılışsın aramıza sanırım sende hoşgeldin burası çok hoş bi ortaam inşallah hepimiz en hayırlı vakitte hamileoluruz ve paylaşımlarımıza devam ederiz
teşekkür ederim cnm ewet burası çok gzl bi ortam o yüzden bırakıp gidemiyorum bile inş.cnm en kısa zamanda hayırlısınla bebiş haberlerimizi veririz birbirimize

meleklerim ben çıkıyorum malum hazırlıklar falan kocişim çok güzel bir çiçek göndermiş bana akşamıda merakla bekliyorum allahım tüm isteyenlere bebişler nasip eylesin..ama herşeyden önce eşlerimizle mutluluk huzur nasip eylesin bunlar olmadan hayat dahada zor geçiyor..ben uzun zamandır bu bebek mevzusu nedeniyle eşiminde başında dırdır ettim durdum onunda huzurunu kaçırdım yeri geldi sinirli oldum adetin ilk günü terör estirdim..ama daha sakin daha sabırlı olarak yola devam etmeliyiz yoksa yol arkadaşlarımızlada kötü olacağız (en azından benim için ) sevgiyle inançla sağlıkla herşey daha güzel olacak rabbimin izniyle...allaha emanet olun..
Enazından yol arkadaşını hırpaladığını farketmişsin buda güzel, artık buakşam gönlünü alırsın cnmcım sabırla sevgiyle saygıyla kalın.Üzme onu zaten farkettirmesede oda sen adet olduğunda çok üzülüyordurda birinin dik durması lazım.

Nurcum nasılsın görüşmeyeli tatilin bittimi cnm.
yok cnm benim henüz bitmedi ama eşimi ylladım bugün🙁ben annemlerin yanındayım neti bulur bulmaz giriyom forma sizleri çok özlüyom ve merlk ediyom artık tatilimin bitmedsini de istemiyo değilim hani evimi çok ösledimmm🙁nese 15 gün sonra bende gidicem kocacımın yanına inş ozamn daha da sık girerim eskisi gibi.sen nasılsın canım hamişlik nası gidiyoo.benim bu aydan pek umudum yok ama yine de Rabbim nasip ederse olur tabiki sadece adetimin bitiminden bir hafta sora acayip kasık ağrılarım var ve ara ara da devamediyo inş önemli bi rahatsızlık değildir.hep bi ağrı var kasıklarımda ve arada çok fazla ağrıyo sonra azalıyo ne bu anlamadım iltihapta olabilir mi acaba

Fayoşçum üşütme diyosunda ya teyzesinin yiğenin belirtileriyse bu ay ALLAHTAN bir süpriz oluyormu sana aşılama derken ....bende senin kadar çok istiyorum arkadaşım.Bir olsun doğsun RABBİM izin verirse görmeyede gelicem onu.

Nurcum iyiyim çok şükür kasık ağrıları benide ürkütüyo hamilelik 9 aylık bir süreç hayat zaten biliyorsun öyle hayırlısıyla doğsun büyütelim hep bir telaş ALLAHA emanetiz rabbim ol dedimi oluıcaktır nasibi varsa yaşar ben elimden geleni yapıyorum cnm.Bu arada seninde olucaksa birgünlük beraberliğinizle bile olur senin kalbin temiz temiz tutmaya devam et olucaksa olucaktır oluruna bırak herşeyi..Ağrıların devam ederse dra gözükürsün iltihap olabilir denizede giriliyor sonuçta ma belki bebiştendir akıntında çoğalırsa git dra.Bide özelden mesaj atmıştım görmedin snrım eklersin msneye.

Geri