Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

heyooo heyoooo ben sizi eğlendirsem haha
:dombili:
yastık savaşı😛iha::tasu:

desen allah iyiliğini versin..yazını okurken müsteriyle ilgileniyodum..bian gülmeye başladım..adam dumura uğradı..bişe mi oldu diye bakıyo bana

ooo elacımmm ne kadar doluymuş için senin öyle bak ben en eskilerdenim sizin yanınızda benimle olanlardan hiçbiri yok şimdi burda angel efsun seduş çatlak yani daha ismini sayamadığım arkadaşlar yok oldular hadi efsun aradbir giriyo bide rahatsız biliyorumm ama diğerleri nerde peki yoklar ama siz varsınız onların yerine hiçte canım sıkılmıyo açıkçası onları da çok özledim tamam ama sizlerlede güzel arkadaşlıklar kurdum hayatım yani bu yüzden canını sıkma hep banel olmucak burası birgün gülücez bir ağlıcaz hep beraber ama sıkılmıcaz durmak yok yola devammmm 🙂))

kızlar ben geldım nasılsınız bugün ne çok ısım vardıya gıremedım bır türlü süreklı olarak yarım saat içinde de doktor gelecek barı bıraz yazayım dedım

Desencim adetini 1-2 gün geçince daha net sonuç alırsın bazen 10 gün geçince idrarda anca sonuç veriyor üzülme erken yapmışsın elinde daha bir sürü yedek var nasıl olsa umarım olmazsında yedeklerinide kullanırsın.