biliyorum hayatım bende o yüzden merak ettim seni msn de kapandı burda da yoksun dedim ne oluyo 🙂neyse işin var desene bugün hangi hastaneden gelmişler bunlar köye gidip toplarlardı tarama hastalarını şimdi fabrikalaradamı geldi sıra🙂neyse yapıcam bişeyler akşama sıcak çorba falanda yapıyım da yumuşatsın karnımı midemi bide bu kuılğa çare dr.sanırım bu gidişle
medıcal parktan gelmısler canım cumaya gıttı adamlar sımdı gelınce yıne deavm edecekler ölçmeye onlarla ugrasıyorum bende ama aklım sendeysı hep yazamadımda bır türlü anca işte aksama ıyıce dınlen bıde canım sen üşütme sakın kulagın geçmesse doktora canım baska yolu yok
canım benım antıbıyotık kullanman sart geçmıyor bende kullandım antıbıyotık falan suanda yok Allah a sükür baska çaresıde yok yanı bende kullanmak ıstemıyordum ama kullandım yanı tedavı olursa daha ıyı olur tatlım
safira geçmiş olsun, maydanoz sapını kaynatıp suyunu iç ya da civanperçemini çay gibi demleyip içmen gerekiyor. ama ilaç tedavisi birebir çözüm, mutlaka iç.
medıcal parktan gelmısler canım cumaya gıttı adamlar sımdı gelınce yıne deavm edecekler ölçmeye onlarla ugrasıyorum bende ama aklım sendeysı hep yazamadımda bır türlü anca işte aksama ıyıce dınlen bıde canım sen üşütme sakın kulagın geçmesse doktora canım baska yolu yok
anlamıştım zaten medicalpark çok tapar zaten bunu bide kendi gözlikçülerine yollarlar tedaviden sonra 🙂saol bi taenm akşama dediklerini yapıcammm çünkü dayanamıyorumm allahım 6 olsun saat
safira geçmiş olsun, maydanoz sapını kaynatıp suyunu iç ya da civanperçemini çay gibi demleyip içmen gerekiyor. ama ilaç tedavisi birebir çözüm, mutlaka iç.