fatoşşş Yeni Üye Üye 27 Ağustos 2009 #15.632 vahide-m' Alıntı: inşallah canım gerek kalmaz ama olmazsada üzülme herşeyin hayırlısı olsun bak kime sorduysam kafaya takma olur zaten diyolar herşey birazda bizim elimizde Genişletmek için tıkla ... evet öyle canım ya hayırlısı olsun artık
vahide-m' Alıntı: inşallah canım gerek kalmaz ama olmazsada üzülme herşeyin hayırlısı olsun bak kime sorduysam kafaya takma olur zaten diyolar herşey birazda bizim elimizde Genişletmek için tıkla ... evet öyle canım ya hayırlısı olsun artık
vahide-m Yeni Üye Üye 27 Ağustos 2009 #15.633 duygum_06' Alıntı: selam kızlar nasılsınız Genişletmek için tıkla ... iyi canım sen nasılsın geçtimi ağrıların
duygum_06' Alıntı: selam kızlar nasılsınız Genişletmek için tıkla ... iyi canım sen nasılsın geçtimi ağrıların
duygum_06 Hamiş Melek 27 Ağustos 2009 #15.634 vahide-m' Alıntı: iyi canım sen nasılsın geçtimi ağrıların Genişletmek için tıkla ... tşkler iyiyim canım bende çok şükür geçti ağrılarım
vahide-m' Alıntı: iyi canım sen nasılsın geçtimi ağrıların Genişletmek için tıkla ... tşkler iyiyim canım bende çok şükür geçti ağrılarım
Bilgemelek Aktif Üye Üye 27 Ağustos 2009 #15.637 benim bir sorum var , bu ateş takibi olayının incelikleri nedir.Bana detaylı bilgi verebilirmisiniz. Birde hala regl olmadım 🙂))
benim bir sorum var , bu ateş takibi olayının incelikleri nedir.Bana detaylı bilgi verebilirmisiniz. Birde hala regl olmadım 🙂))
fatoşşş Yeni Üye Üye 27 Ağustos 2009 #15.638 DESEN' Alıntı: benim bir sorum var , bu ateş takibi olayının incelikleri nedir.Bana detaylı bilgi verebilirmisiniz. Birde hala regl olmadım 🙂)) Genişletmek için tıkla ... canım detaylı bilgi için ateş tabloları diye bi bölümümüz var orda açıklayıcı anlatımı var bi bak istersen
DESEN' Alıntı: benim bir sorum var , bu ateş takibi olayının incelikleri nedir.Bana detaylı bilgi verebilirmisiniz. Birde hala regl olmadım 🙂)) Genişletmek için tıkla ... canım detaylı bilgi için ateş tabloları diye bi bölümümüz var orda açıklayıcı anlatımı var bi bak istersen
fatoşşş Yeni Üye Üye 27 Ağustos 2009 #15.639 https://www.meleklermekani.com/gebelik/149527-ates-tablolari.html burdan bakabilrisin canım
berranur Yeni Üye Üye 27 Ağustos 2009 #15.640 nurci hayırlı olsun canım hamleymişsin listede gördüm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin