Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selam kızlar nasılsınız..
semracım çok tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı isteyen herkesin başına inşallah
aramıza yeni katılan arkadaşlarımızada hoşgeldiniz diyorum
slm nisam bence hiç kalkma ve kesinlikle duş alma, sabah kalkınca alırsın, çünkü daha garanti oluyormuş. duş ılık olmalıymış yoksa sperm ölürmüş. yataktan kalkınca olmuyormuş.
spermler rahime bırakıldıktan 30 dk sonra kanallara geçiyor..kanallardan yumurtaya ulaşma süreci 8-9 saati buluyor ve döllenme gerçekleşiyor..döllenmiş yumurta yaklaşık 6-8 gün sonra rahime yerleşiyor..
canım ne güzel ayrıntılı yazmışsın.saol arkadaşım.,döllenme olduğunda gebelik kesinleişiyormu,yani yerleşme olana kadar gelebilik başlamamış olarakmı düşünülür.biraz fazla detay sordum ama merak ediyorum canım
canım ne güzel ayrıntılı yazmışsın.saol arkadaşım.,döllenme olduğunda gebelik kesinleişiyormu,yani yerleşme olana kadar gelebilik başlamamış olarakmı düşünülür.biraz fazla detay sordum ama merak ediyorum canım
rica ederim canım yardımcı olduysam ne mutlu bana...genellikle belli olmaz evet ama çok nadir ilk hafta da belli olabiliyor..ama rahme tutunduktan sonra belli oluyor genelde.
İyiyim çok şükür buraların neşe kaynağı mide bulantısının geçmesini bekliyorum belkide ilküçay bulanması hiç sevilmesede iyidir herşeyde bir hayır vardır derlerya ben müthiş tatlıya bayılan biriydim şimdi yiyince daha kötü olduğum için yiyemiyorum yoksa kilolar şimdiden alır başını giderdi napardım.:loco:
ee mide bulantıları normaldir canım ya benimde arladaşım 3.ayına kadar hep kustu 4.ayından sonra rahata erdi umarım sende rahatlıcaksın.aman aman inş.fazlada almazsın kilo iyi değil çünkü.bu arada kızın olucak sanırım senin 🙂
tam hamilelik için yumurtanın rahime tutunması şart..zaten tutunmaması dış gebelik olarak sonuçlanıyor..yumurta rahimde değilde tıkalı olduğu kanalda gelişiyor..mutlaka rahime tutunması lazım yani..
tam hamilelik için yumurtanın rahime tutunması şart..zaten tutunmaması dış gebelik olarak sonuçlanıyor..yumurta rahimde değilde tıkalı olduğu kanalda gelişiyor..mutlaka rahime tutunması lazım yani..
REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ K.A.Y.R.A........................26 Ağustos(haber bekliyoruz kızlar sizden) Desen...................................26 ağustos(haber bekliyoruz kızlar sizden)
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms: mrs m........................28 Ağustos ela_1982.....................28 Ağustos miray..........................29 Ağustos Nesli84.........................30 Ağustos LALEZAR....................30 Ağustos metos...........................30 Ağustos umutsuz_reyhan.............2 Eylül sultan............................5 Eylül Yaz esintisi....................9 eylül zuzu.............................12 Eylül cansı14.........................14 Eylül selzeh...........................15 Eylül nur85............................15 Eylül niisam..........................19 Eylül eyşan............................21 Eylül eboş..............................22 Eylül hestia..........................22 Eylül duygum_06..................24 Eylül butterfly45..................25 Eylül HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ; BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) incemese.......................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr) Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr) Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr) nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr) semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr)