Evet ne zaman muayeneye gitsem enfeksiyon var deyip fitil yazıyodu dr. Artık yoktur inş yaa.fitil falan istemiyorum. evet kiraz sapı ve maydonoz suyunu biliyorum. ama daha yapamadım. bi de soğan kürünü duydum.
İyiyim çok şükür buraların neşe kaynağı mide bulantısının geçmesini bekliyorum belkide ilküçay bulanması hiç sevilmesede iyidir herşeyde bir hayır vardır derlerya ben müthiş tatlıya bayılan biriydim şimdi yiyince daha kötü olduğum için yiyemiyorum yoksa kilolar şimdiden alır başını giderdi napardım.:loco:
:hıms::esra:Bu arada bebeğin ilk hareketlerini Şirine kaç haftalık hissetti acaba bende merak ediyorum ikinci ve daha sonraki gebeliklerde erken hissediyorsunda bekliyorum şimdi sırada o var.....Başından beri diyorum gebelik başlı başına 9 aylık bir süreç hep merak içindesin, önce kesesi, kalp atışları , hareketleri beklentinin sonu yok herşeyin hayırlısı hakkımızda.
Bildiğim kadarıyla kesinlikle antibiyotik kullanacaksın ve bol su içeceksin cnm.Tuvalet temizliğine çok dikkat diyor drlar.Ve iç çamaşırını sık sık değiştireceksin.Yıkarkende dereceni yükselt cnm.
kızlar herkese merhaba..yerleşme kaç günde gerçkleşir.yada,adetin 10 günü ilişki olmuşsa ve tutmuşsa kaç günde yerleşme olu.bilen varmı lütfen bilgilerinize ihtiyacım vaaaarrr