Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canım doktor sormussun. Bende ümraniyede oturuyorum. Ve hamıle kalmadan onceden kaldıktan sonrada Başar Bey var. Selimiye hastanesinde ben çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim.

Daha yeni gördüm canım yazıyı bir yandan işlerimle uğraşıyorum da.çok teşekkür ederim ilgin için aklımda bulunsun.önce bizim evimizin yakınında ki hastanede(yunus emre hst)iyi bir doktor var mı onu araştıracam.eğer olmazsa sizlerin önerileri cepte dursun.

hestia biz seninle aynıyız....ilk ayı saymıyorum 2. ayım benimdee.....bugün bende regliyim...inşallah birlikte hamile kalırız şekerim....:baby: yaşalarda aynı galibaa....

melekanılcım hatta bu ay 1 saat diktim bacaklarımı kociş yastık koyduu....insan uğraşıp çabalayıncada umutlanıyooo....

kızlar tecrübelriniz bekliyorummm yeni stajerim ben:sütyen:

merhaba kızlarr ben yeni üye oldum bende bebiş istiyorum geçen ay denedik olmadıı bu arada netten araştırdım hamile kalmak ne zor işmiş yaaa filmlerde pıtır pıtır hamile kalınınca öyle zannederdim... 4 yıllık evliyim geçen ay korunmayı bıraktık artık daha yeni hazır hissetmeye başladım kendimi...ateş tablomuda ekledim tablo bölümünee....

hoşgeldin ışıltıcım 🙂fazla kafana takma canım eminim ki en kısa zamanda bebeğine kavuşacaksın.önemli olan yumurtlama haftası gün aşırı ilişkide bulunman ve hemen yataktan kalkmaman.eğer bu şekilde yaparsan hamile kalma olasılığın artar canım.

Canım 6 ay boyunca yumurtlama gunu hesapladım, ayaklarımı havaya dıktım saatlerce, yataktan kalkmadım incir kürü uyguladım yok gelmedi. Her reglim geldiğinde aglamaktan maaf oldum. Eşimin iş sebeplerinden biz ekime kadar ara verdk ben hiç takmadım ama korunmadık nasılsa olmuyor ya. Berber olunca hemen yataktan kalktım ayklarımı dıkmedım falan ve o ay bebısım geldı. Suan tam 9 haftalık hayırlısıyla sızınkıde gelecek ama ınanın takmamak lazım takınca ve stres yapınca gelmıyor. Herşey psikolojik

aramıza yeni katılan arkadaşların hepsine birden merhaba...melekcim tamamen katılıyorum sana,biz kadınlar kendimize nasıl güzel işkence ediyoruz di mi🙁ben de senin gibi düşünüyorum bu işin başı stres...benim de ikinci ayımda aklım başıma geldi, artık taktığım yok...senin gibi yakın zamanda olmayacakmış gibi geliyor bu da beni beklemek derdinden kurtarıyor.ama ben de aksilik iki aydır yumurtlama döneminde stres yapmama engel olamayacağım bişey yaşıyorum. bi de özellikle eşimin rahatlığı sinir ediyo beni galiba🙂o hiç takmıyor ne zaman olacak falan die,olsa sevinçten ölür ama zamanı dert etmiyor,aslında ii de işte onun kaygısızlığı da bi yerde sinir ediyo🙂

ışıltıııııı hoşgeldin aramıza daha yeni başlamışsın hayırlısıyla olur inşallah bu aradaa rumuzun sanırım ışıltı çok hoşuma gitti..ışıltı ol bizlere bakalım

slm

merhaba arkadaşlar.ben bugün üye oldum.7 aylık evliyim ve hiç korunmadım.buna rağmen hala hamilelik olmadı.doktora gittim ama 1 yıl beklememi söyledi.bir problemimde yokmuş.ne yapmam lazım.bilgilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.şimdiden teşekkürler

Geri