Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

merhaba kızlarr ben yeni üye oldum bende bebiş istiyorum geçen ay denedik olmadıı bu arada netten araştırdım hamile kalmak ne zor işmiş yaaa filmlerde pıtır pıtır hamile kalınınca öyle zannederdim... 4 yıllık evliyim geçen ay korunmayı bıraktık artık daha yeni hazır hissetmeye başladım kendimi...ateş tablomuda ekledim tablo bölümünee....

Merhaba canım hosgeldın aramıza.. Bende snin gibi düşünüyordum ilk ayda hamile kalabileceğimi :loco: ama koskoca 7 ayın sonunda geldı melegım. Herseyın hayırlısı hepımız ıcın

vallahi beklemek zormuş yumurtlama günü hesaplandığını bile düşünmemiştim....Eskiden ohhh aydan san aya regl olucam mı diye düşün....... birde yumurlama günü çıktıı şimdii.....yok ateş ölçmeye başladım aaaaaa bi baktım stres içindeyim normalde 30 günde bir olurdum 34 oldu ki normalde benim çok düzenlidir relg günlerim....seninde stres yapmayın ca mı oldu ne tavsiye edersiniz....Bebişin ne kadarlık şimdi maşşallahhh

Hoşgeldin ışıltı.
Bizde 2 aydır deniyoruz olmadı.Hatta bugün regl oldum malesef🙁( ama geçen ay ilk denemede olcak sanmıştım o yüzden çok üzülmüştüm. bugün daha az üzüldüm sanırım.Evet gerçekten çok zormuş bu iş.Stres çok etkiliyo sanırım.benimde ilk denememizde 26 günde oldu reglim oysa 30 günde olurdu yıllardır.En iyisi kafaya hiç takmamak.Yapabilirsen tabi.Hamileliği düşünmeyi bırakınca kolay oluyomuş.İnş çabucak gelir bebişin.

kızlar ben cok kotuyum yaaaa herseye aglar oldum ıkı gundur ne olacak bu halım aksam dızı ızlıyordum bıtene kadar agladım esım kafayımı yedın nıye aglıyosun bunda aglanacak bısey yok dedı ona bıle agladım

Canım 6 ay boyunca yumurtlama gunu hesapladım, ayaklarımı havaya dıktım saatlerce, yataktan kalkmadım incir kürü uyguladım yok gelmedi. Her reglim geldiğinde aglamaktan maaf oldum. Eşimin iş sebeplerinden biz ekime kadar ara verdk ben hiç takmadım ama korunmadık nasılsa olmuyor ya. Berber olunca hemen yataktan kalktım ayklarımı dıkmedım falan ve o ay bebısım geldı. Suan tam 9 haftalık hayırlısıyla sızınkıde gelecek ama ınanın takmamak lazım takınca ve stres yapınca gelmıyor. Herşey psikolojik

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ

K.A.Y.R.A........................26 Ağustos(haber bekliyoruz kızlar sizden)
Desen...................................26 ağustos(haber bekliyoruz kızlar sizden)

:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:

butterfly45..................28 Ağustos
mrs m........................28 Ağustos
ela_1982.....................28 Ağustos

miray..........................29 Ağustos
hestia..........................28-30 Ağustos
Nesli84.........................30 Ağustos

LALEZAR....................30 Ağustos
metos...........................30 Ağustos
zeynepsuvekaan.................1Eylül
umutsuz_reyhan.............2 Eylül

sultan............................5 Eylül
Yaz esintisi....................9 eylül

zuzu.............................12 Eylül
cansı14.........................14 Eylül
selzeh...........................15 Eylül
nur85............................15 Eylül
niisam..........................19 Eylül
eyşan............................21 Eylül
eboş..............................22 Eylül
duygum_06..................24 Eylül

HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;

BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr)

EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr)

Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)

incemese.......................5 temmuz (haziran anne adayı süperrrrrr)

SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr

Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)

MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr)

Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr)

Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr)

ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)

yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr)

nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr)