Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

yupisREGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİyupis
hazal3............................3 Ağustos(nerdesın canımya haber ver bize hadiii)

K.A.Y.R.A........................26 Ağustos [(haber bekliyoruz kızlar sizden)
Desen...................................26 ağustos (haber bekliyoruz kızlar sizden)

:d040::hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms::d040:
butterfly45..................28 Ağustos
mrs m........................28 Ağustos
ela_1982.....................28 Ağustos

miray..........................29 Ağustos
hestia..........................28-30 Ağustos
Nesli84.........................30 Ağustos

LALEZAR....................30 Ağustos
metos...........................30 Ağustos
zeynepsuvekaan.....................1Eylül
umutsuz_reyhan.............2 Eylül

sultan............................5 Eylül
Yaz esintisi....................9 eylül

zuzu.............................12 Eylül
cansı14.........................14 Eylül
selzeh...........................15 Eylül
nur85............................15 Eylül
niisam..........................19 Eylül
eyşan............................21 Eylül
eboş..............................22 Eylül
duygum_06..................24 Ağustos

:hamileyim:HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:hamileyim:
BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
incemese.......................5 temmuz (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:

Son düzenleme:
Canım!Hamileliğinin 5. haftasındasın değerine bakılırsa! 🙂 Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah

daha adeti yeni geçti cnm ya nasıl 5 haftalık oluyo anlamadım hcg de döllendiği andan itibarenki değer çıkar yani yuymurtlama günlerinde döllendiyse önce yada sonra en fazla üç haftalık oluyo yani cnm beş hafta olması için üstüne adet görmüş olması gerekiyor sence?

canım benim çok teşekkür ederim,okumam mı önce senin mesjını okudum tabiki dün,tabi o şaşkınlıkla alıntı yaparak cevap veremedim ayrıca yazdım.inan dünden beri rüyada gibiyim hala alışamadım bu fikre,şimdilerde yeniyim ya hapşursam ,tıksırsam ona zarar gelecekmiş gibi geliyor bana,birde koca gece elim karnımda uyumuşum eşim söyledi🙂hayırlısı bakalım alışırım heralde.
bu arada sen sanırım kasıma kadar düşünmüyoruz demişsin niye tatlım ya ne oldu ki?

Seni anlayabiliyorum;tabi başlangıç olarak senin ona onun da sana alışma sürecini yaşıyorsunuz. 🙂 İnşallah rahat bir hamilelik geçirirsin be gülüm!

Ya bizim iş karışıktı biraz biliyorsun;e biraz da ben karıştırınca Kasım'a kaymış oldu bizim planlar. 😕 Zaten ben iki hafta sonra Türkiye'ye geleceğim kısmetse.Eşim burda kalacak.ve kasım ortasına kadar görüşemeyeceğiz.Gitmeden olmasını da ben istemiyorum açıkçası!O yüzden en erken Kasım sonu hatta bu Aralık falan da demek!O öyle uzaaaarr gider.

Ben sizlerden bazılarını çok merak ettiğim için giriyorum artık siteye ne yalan söyleyeyim!😀 E,girmeme de değiyor doğrusu :deli:

daha adeti yeni geçti cnm ya nasıl 5 haftalık oluyo anlamadım hcg de döllendiği andan itibarenki değer çıkar yani yuymurtlama günlerinde döllendiyse önce yada sonra en fazla üç haftalık oluyo yani cnm beş hafta olması için üstüne adet görmüş olması gerekiyor sence?

Bu bir önceki reglin ilk günü baz alnarak hesaplanıyor.Yani ovulasyon tarihiyle alakası yok canım ondan anne adaynın hesapladığı tarihlerle uyuşmaması.Çünkü gebeler ilişkide bebeğin olması muhtemel güne göre düşünüyorlar oysa tıp dediğim gibi bir önceki reglin ilk gününü alıyor.Arkadaşımızın ki de sanırım 4 hafta artı 1 ya da 2 günlük değerlerine bakılırsa.Bu da düz hesap 5 haftalık diye adlandırılabiliyor.
Umarım anlatabilmişimdir.

Liste aşağıdaki gibi:

Hafta Sayısı:---HCG(mlU-ml)----------HCG in mlU-ml
3.hafta --------5-50--------------------- 9-130
4.hafta --------3-426------------------ 75-2600
5.hafta -------19-7340-------------- 850-20800
6.hafta ------1080-56500---------- 4000-100200
7-12 hafta --7650-288000 ------11500-289000
.
.
.

Son düzenleme: