canım belirtiler işte adete 10 gün kala var yok tarzı kasık bel ağrıları batmaları oldu özellikle yerleşme günü çok arttı belime sanki bıçak sokmuşlar gibi oluyordu,zaten öncelikle ilişkiden 3 gün sonra göğüslerim dolgunlaştı benim.adetten 1 gün önce ağrılar felekat oldu adet olcam sandım nerdeyse,birde adete 1 hafta kala duygusal değişim yaşadım ama anormal yani onu hissediyorsun anormal olduğunu,birse çok yanıyordum ben ve tükrük salgım artmıştı çok aşağı yukarı böyle tatlım işte,dua etmezmiyim hiç ,dualarımız artık diğer anne olmak isteyenlerle
saol canım ya çok tuhafım .birinci çizgi bayağı belliydi ikinci çizgide belliydi ama diğerine göre biraz daha soluktu.bugün kan testi yapmayı düşünüyorum.darısı isteyen herkesin başına işaallah.burası uğurlu geldi bana
canım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevındım hamiş olmana sende bize katıldın hadi hadi
iyisin:raila:iişallah diğer arkadaşlarda bu ayda hamiş kalır,nasıl oldu bak gördün mü şimdi inanmasanda rüya gıbı gelır hamiş oldugun sonra bulantıların başlayınca görürüm seni ozman hamiş oldugunu kesın anlarsın