Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

çok iyi hemde cnm benimki 245 çıkmıştı dr da adete yakın döllenmiş demişti iyi yani cnm çok dikkat et kendine cnm inşallah doğum yaptığın günleride birlikte yaşarızz
biz sadece kan sonucunu aldık yani bize yorum yapan olmadığı için bilmiyorum iyi mi kötümü ondan sordum,cuma için doktprdan randevu aldım bakalım hayırlısı,kese görünene kadar kimseye söylemeyi düşünmüyoruz,hayırlısı olur inşallah

canım benim çoook teşekkür ederim evet meleğim fazla nazlanmadan geldi çok şükür
,Allahım sizlerede en kısa zamanda nasib eder inşallah.
canım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevındım hamiş olmana sende bize katıldın hadi hadi
iyisin:raila:iişallah diğer arkadaşlarda bu ayda hamiş kalır,nasıl oldu bak gördün mü şimdi inanmasanda rüya gıbı gelır hamiş oldugun sonra bulantıların başlayınca görürüm seni ozman hamiş oldugunu kesın anlarsın

canlarım hepinize günaydınlar yoncax canım benim seni çokkkkkkkkk tebrik ederim allah analı babalı büyütsün çok sevindim ya epeydir forma giremedim kızm biraz rahatsızdı o yüzden tebriğim sona kaldı galiba hepinizi çok özlemişim ben ya