Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dediğin gibi yap bence, Allah korusun da ters bir durum çıkarsa hepimiz çok üzülürüz. aslında idrar testinde çıkması çok zor ama sen bu zoru başardın. muhtemelen kan testinde olumlu sonuç göreceksin. fakat hemen havaya girmeyelim. Allah inşallah bugün önce seni ve eşini sonra da bizleri bu güzel haberinle güldürür 🙂
ya evet o yüzden işte tatlım tam kesinlik kazanmayınca bilmişlik yapıp belirti filan yazmak istemiyorum,sonra ters bir durum olursa kendimi salak gibi hissederim diye🙂
ya ama bak sizin için cumartesi pazar sırf merakta kalmayın diye girip girip yazdım belirtileri,bugün bile eşim acele ettirirken saglık ocagınagiderken, hemen girdim yazdım,bunuda sonuç kesinleşince açıklayayım yaaaa
ya evet o yüzden işte tatlım tam kesinlik kazanmayınca bilmişlik yapıp belirti filan yazmak istemiyorum,sonra ters bir durum olursa kendimi salak gibi hissederim diye🙂
bence bu saatten sonra ters bır durum olmaz böyle düşünmeyın çünkü ıdrarda çıkmasaydı ve sen gıdıp kan verseydın o zaman derdım ıdrarda çıkmamıs kanda da çıkmyabılır sımdı yazma kendınde umutlanma derdım ama ıdrarda çıkıyorsa kanda kesın çıkar yanı ama karar senın canım