iyiyim cnm bebişte iyi dedı dr amcası kalp atısı cok duzgun dedı yok cnm 9 hafta 4 gunluk cnm sen nasılsın senın bebıs nasıl bulantın felan cok soru sordum galıba
Yok canım benim adet günü ağrır kasıklar sonra bi daha ağrımaz o yüzden emin olamıyorum.Benim de şu an ağrısa kasıklarım hamileyim diyeceğim çünkü ağrımaz sadece ilk gün...Ama ağrı yok sadece şiş göğüsler var şimdilik...
Bakalım yaaa inş. vardır bişeylerr bee güzelimm🙂
Senin nasıl diğer aylara göre bariz belirtiler var mı veya farklı olan???
kızlar nasılsınız🙂herkese tek tek yazamadım ama tümden herkese desteklerinizden ve tebriklerinizden dolayı çok teşekkür ederim.sağlık ocağına gittik orda kantesti olmuyormuş bizi başka yere gönderdiler,kan verdim ama sonuç internetten 3-4 gibi belli olacakmış o belli olana kadar hala kendimi hamile gibi görmüyorum🙂
kızlar nasılsınız🙂herkese tek tek yazamadım ama tümden herkese desteklerinizden ve tebriklerinizden dolayı çok teşekkür ederim.sağlık ocağına gittik orda kantesti olmuyormuş bizi başka yere gönderdiler,kan verdim ama sonuç internetten 3-4 gibi belli olacakmış o belli olana kadar hala kendimi hamile gibi görmüyorum🙂
hiç kaçışın yok yoncacım senin o kasık ağrıları çift çizgi kesin hamilesin öle sevindimki allahım sana aratmadan hemen nasip etti ne güzel cnm inaşallah tamamına erdirir rabbim