Kız ne bekliyorsun eğer varsa testin yapsana...İşlerin durakoysun yani ev işiyse eğer tabi...Meraklanmıyor mu bu kızlar hiç bilmiyorum yaaa günün de geçmişş senin daha ne bekliyorsun bilmiyorum.
Benim de göğüsler şiş ve aynen dediğin gibi damarlanma oldu ama ben de ağrı sızı yok sadece arada belime ağerı geliyoo gidiyoo...Sadece dikkat ettiğim şey göğüsler yanii daha önceki aylara göre
Hayırlısı bakalım heyecanlı bekleyiş içersindeyiz. İnş. bizim de gelmiştir bizim de bebişlerimiz yaaaa
Kız ne bekliyorsun eğer varsa testin yapsana...İşlerin durakoysun yani ev işiyse eğer tabi...Meraklanmıyor mu bu kızlar hiç bilmiyorum yaaa günün de geçmişş senin daha ne bekliyorsun bilmiyorum.
Yok canım benim adet günü ağrır kasıklar sonra bi daha ağrımaz o yüzden emin olamıyorum.Benim de şu an ağrısa kasıklarım hamileyim diyeceğim çünkü ağrımaz sadece ilk gün...Ama ağrı yok sadece şiş göğüsler var şimdilik...
Bakalım yaaa inş. vardır bişeylerr bee güzelimm🙂
Senin nasıl diğer aylara göre bariz belirtiler var mı veya farklı olan???