Hamile Kalmak İsteyenler Gebe olmak istiyorum diyenler burada

Canım benim ben artıkkın alıştım beklemeye galiba şu anda içimde hiçbişey yok bir iki olmayınca sıkıntı yaptım sonra dedimki kendikendime ayşe kendine gel bir oğlun var yetinmeyi öğeren

teşekkür ederim canım rabbim isteyen herkeze versin inş

kızlarrr dileğim hepinizi bi gün bu listeden atı atı vermek (kendimde dahil 🙂inşallah hepimiz meleklerimize kavuşacağızz ben buna çok inanıyorum sizde inanın olur mu ?

bal arısı: 14 aralık

asena şule: 14 aralık

ceylinn: 15 aralık
eylülmehmet:15 aralık

özlem: 28 aralık

bitanesi: 3 Ocak

lavinya: 5 Ocak

ysmn1905: 8 Ocak
ayseden: 8 Ocak
ayşe-roma: 10 Ocak

sunflower: 12 Ocak

eylülce: ?

Eweeetttt ilk hamişimizi
attık listeden dısarı bakalım 2.sıra kimde ? 🙂

1. Gülnida: Aralık Ayı hamişimiz 🙂Arkadaşımızı tebrik ederim geride kalanlara da sabır ve selamet dilerim Rabbim GÖNlümüze göre versin inşallah.

aaaaaaaa nazruzgar canım senin hamile kaldığını takip etmiştim ya cok üzüldüm şimdi canım ümidini yitirme yine hamile kalırsın bu sefer meleğin sıkıca srılsın annesine inşallah

- - - Updated - - -

merhaba özlem benimde aralık15 inş.olur bu 2.ay denememiz🙂

CANIM HOŞGELDİN ARAMIZA HAYIRLI UĞURLU GELSİN SANA

ummalı çalışma yapmayın arkadaşlar 🙂 2 günde bir yapın sağlam olsun ama öyle gün falan hesaplamayın.Annanem dedi ki bana Herkesin günü farklı olur illa 14.gün yumurtlayacaksın diye bişey yok sen adet bitince birdahaki adete kadar çalış ama bebek olsun diye yapma dedi 🙂
Eski toprak işte 🙂 ben bilimsel yöntemleri geçtim eski usüle uymaya karar verdim kızlar !

2 gün sonra adet biter ve ben tepişmeye başlar 🙂)

hiiiiiçççç uğraşamam yumurtam çatlamş,yok kasığım ağrımış,yok göğsümün ucu acımış fln filan hepsi psikolojik anam ya ! bütün ay bi amuda kalkmadığım kaldı be tutsun diye 🙂
yumurtlama hesaplamaktan matematiğim gelişti 🙂 ayy çatladı,ay akıntı şöle renk geldi böle renk geldi 🙂

Kızlaaaaaar bende bundan sonraki taktik Saldım Çayıra,Mevlam kayıraaaaaa ! size de Tavsiyeee