F Frozen3043 Hamiş Melek 5 Haziran 2013 #782 arkadaslar toplamda 67 000 oldu. herkeze cok tessekkur ediyorum geri kalanini ben okuyacagim bilginiz olsun nefesinize saglik aksam mekanda gorusuruz
arkadaslar toplamda 67 000 oldu. herkeze cok tessekkur ediyorum geri kalanini ben okuyacagim bilginiz olsun nefesinize saglik aksam mekanda gorusuruz
*EYLÜLMEHMETUTKU* Daimi Üye Üye 5 Haziran 2013 #783 Frozen3043' Alıntı: arkadaslar toplamda 67 000 oldu. herkeze cok tessekkur ediyorum geri kalanini ben okuyacagim bilginiz olsun nefesinize saglik aksam mekanda gorusuruz Genişletmek için tıkla ... allah kabul etsn frocum rabbim evlat hasretiyle sınamasın ....
Frozen3043' Alıntı: arkadaslar toplamda 67 000 oldu. herkeze cok tessekkur ediyorum geri kalanini ben okuyacagim bilginiz olsun nefesinize saglik aksam mekanda gorusuruz Genişletmek için tıkla ... allah kabul etsn frocum rabbim evlat hasretiyle sınamasın ....
cylnmhmt Yeni Üye Üye 8 Haziran 2013 #785 Arkadaslar bensu an niyetlendim yardımlarınızla bitireceğim inşallah rabbim hepinizin gönlüne göre versin
Arkadaslar bensu an niyetlendim yardımlarınızla bitireceğim inşallah rabbim hepinizin gönlüne göre versin