*EYLÜLMEHMETUTKU* Daimi Üye Üye 4 Mayıs 2013 #12 sağolun canım okuyan okumayan herkesten allah razı olsun adım yasemin kızlar evladım olması için okunacak....topiğe yazarsanız daha kolay toplarım - - - Updated - - - bende 500 okudum etti 6000
sağolun canım okuyan okumayan herkesten allah razı olsun adım yasemin kızlar evladım olması için okunacak....topiğe yazarsanız daha kolay toplarım - - - Updated - - - bende 500 okudum etti 6000
A Asena_Sule Daimi Üye Üye 4 Mayıs 2013 #16 eylülcüm şimdilik 1 tane benden bende lem yelid çekiyorum kendime o bitmek üzere bitsin daha falza okurum
eylülcüm şimdilik 1 tane benden bende lem yelid çekiyorum kendime o bitmek üzere bitsin daha falza okurum
A Asena_Sule Daimi Üye Üye 4 Mayıs 2013 #17 Asena_Sule' Alıntı: eylülcüm şimdilik 1 tane benden bende lem yelid çekiyorum kendime o bitmek üzere bitsin daha falza okurum Genişletmek için tıkla ... çokkk çokk pardon 1 tane değil 0 larımı biri yemişş h 1000 adet olacak tı 🙂
Asena_Sule' Alıntı: eylülcüm şimdilik 1 tane benden bende lem yelid çekiyorum kendime o bitmek üzere bitsin daha falza okurum Genişletmek için tıkla ... çokkk çokk pardon 1 tane değil 0 larımı biri yemişş h 1000 adet olacak tı 🙂
S sevde 7 Daimi Üye Üye 4 Mayıs 2013 #18 1)yasemin(eylüll mehmet) 2)ayşe-feyza 3)azranur 4)rabia 5)özgül 6)aslım özüm(asuman)7)asenaşule