asrı sukut Üye Üye 7 Mayıs 2013 #111 selamun aleykum bende yenı katıldım aranıza bende bebek sahibi olmak istıyorum 4 senedır ugrasıyoruz Rabbim hayırlısıyla cumlemızın evlat sahibi olmasını nasıp etsın inşaAllah... benıde eklermısıniz listeye bende 2000 tane alayım şimdilik
selamun aleykum bende yenı katıldım aranıza bende bebek sahibi olmak istıyorum 4 senedır ugrasıyoruz Rabbim hayırlısıyla cumlemızın evlat sahibi olmasını nasıp etsın inşaAllah... benıde eklermısıniz listeye bende 2000 tane alayım şimdilik
asrı sukut Üye Üye 7 Mayıs 2013 #112 esselanum aleykum selamun aleykum bende yenı katıldım aranıza bende bebek sahibi olmak istıyorum 4 senedır ugrasıyoruz Rabbim hayırlısıyla cumlemızın evlat sahibi olmasını nasıp etsın inşaAllah... benıde eklermısıniz listeye bende 2000 tane alayım şimdilik
esselanum aleykum selamun aleykum bende yenı katıldım aranıza bende bebek sahibi olmak istıyorum 4 senedır ugrasıyoruz Rabbim hayırlısıyla cumlemızın evlat sahibi olmasını nasıp etsın inşaAllah... benıde eklermısıniz listeye bende 2000 tane alayım şimdilik
rabia16 Üye Üye 7 Mayıs 2013 #113 hg aramıza canım arkadasa solerım senıde katarlar lısteye allah razı olsun okudugun ıcın - - - Updated - - - toplam 26200 oldu arkadaslar
hg aramıza canım arkadasa solerım senıde katarlar lısteye allah razı olsun okudugun ıcın - - - Updated - - - toplam 26200 oldu arkadaslar
*EYLÜLMEHMETUTKU* Daimi Üye Üye 7 Mayıs 2013 #118 asrı sukut' Alıntı: selamun aleykum bende yenı katıldım aranıza bende bebek sahibi olmak istıyorum 4 senedır ugrasıyoruz Rabbim hayırlısıyla cumlemızın evlat sahibi olmasını nasıp etsın inşaAllah... benıde eklermısıniz listeye bende 2000 tane alayım şimdilik Genişletmek için tıkla ... aramıza hoşgeldn allahım hayırlı evlat nasip eder inşallah tamam ekliyorum arkadaşım
asrı sukut' Alıntı: selamun aleykum bende yenı katıldım aranıza bende bebek sahibi olmak istıyorum 4 senedır ugrasıyoruz Rabbim hayırlısıyla cumlemızın evlat sahibi olmasını nasıp etsın inşaAllah... benıde eklermısıniz listeye bende 2000 tane alayım şimdilik Genişletmek için tıkla ... aramıza hoşgeldn allahım hayırlı evlat nasip eder inşallah tamam ekliyorum arkadaşım
*EYLÜLMEHMETUTKU* Daimi Üye Üye 7 Mayıs 2013 #119 1)yasemin(eylülmehmetutku)(okundu) 2)ayşe-feyza(okundu) 3)azranur(okunmuyor)(azra okutmak istemiyor) 4)rabia(okunuyorrrrrr) 5)özgül 6)aslım özüm(asuman) 7)asenaşule 8)emelcum(emel) 9)LAVİNYAM 10)çiçekçi 11)çağla (çağlayan ) 12)feblayt 13)ayşegül ramo 14)asrı sukut liste şuanda güncel[/QUOTE]
1)yasemin(eylülmehmetutku)(okundu) 2)ayşe-feyza(okundu) 3)azranur(okunmuyor)(azra okutmak istemiyor) 4)rabia(okunuyorrrrrr) 5)özgül 6)aslım özüm(asuman) 7)asenaşule 8)emelcum(emel) 9)LAVİNYAM 10)çiçekçi 11)çağla (çağlayan ) 12)feblayt 13)ayşegül ramo 14)asrı sukut liste şuanda güncel[/QUOTE]