cagla4277 Aktif Üye Üye 6 Mayıs 2013 #91 Rabiacım 1010tane okudum ALLAHIM kabul etsin okumaya dahada okurum ben elimden geldikce rabbim gönlüne göre sağlıklı sıhatli hayırlı evlat nasip etsin inşallah sanada hepimizede😀
Rabiacım 1010tane okudum ALLAHIM kabul etsin okumaya dahada okurum ben elimden geldikce rabbim gönlüne göre sağlıklı sıhatli hayırlı evlat nasip etsin inşallah sanada hepimizede😀
*EYLÜLMEHMETUTKU* Daimi Üye Üye 6 Mayıs 2013 #92 *EYLÜLMEHMETUTKU*' Alıntı: *EYLÜLMEHMETUTKU*' Alıntı: *EYLÜLMEHMETUTKU*' Alıntı: *EYLÜLMEHMETUTKU*' Alıntı: *EYLÜLMEHMETUTKU*' Alıntı: 1)yasemin(eylüll mehmet)(okundu) 2)ayşe-feyza(okundu) 3)azranur(okunmuyor)(azra okutmak istemiyor) 4)rabia(okunuyorrrrrr) 5)özgül 6)aslım özüm(asuman) 7)asenaşule 8)emelcum(emel) 9)LAVİNYAM 10)çiçekçi 11)çağla (çağlayan ) 12)feblayt 13)ayşegül ramo liste şuanda güncel Genişletmek için tıkla ... Genişletmek için tıkla ... Genişletmek için tıkla ... Genişletmek için tıkla ... Genişletmek için tıkla ...
*EYLÜLMEHMETUTKU*' Alıntı: *EYLÜLMEHMETUTKU*' Alıntı: *EYLÜLMEHMETUTKU*' Alıntı: *EYLÜLMEHMETUTKU*' Alıntı: *EYLÜLMEHMETUTKU*' Alıntı: 1)yasemin(eylüll mehmet)(okundu) 2)ayşe-feyza(okundu) 3)azranur(okunmuyor)(azra okutmak istemiyor) 4)rabia(okunuyorrrrrr) 5)özgül 6)aslım özüm(asuman) 7)asenaşule 8)emelcum(emel) 9)LAVİNYAM 10)çiçekçi 11)çağla (çağlayan ) 12)feblayt 13)ayşegül ramo liste şuanda güncel Genişletmek için tıkla ... Genişletmek için tıkla ... Genişletmek için tıkla ... Genişletmek için tıkla ... Genişletmek için tıkla ...
Ayse.Feyza Aktif Üye Üye 6 Mayıs 2013 #96 aaa azraya okunmuyomu kızlar hım anladım bede başladım rabiama
rabia16 Üye Üye 6 Mayıs 2013 #97 allah hepınızden razı olsun kızlar cok sagolun hepımızın kalbındekını rabbım hayırlı zamnda versınn