Hadi rekor kıralım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan PeLiNiM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sen gittin yastığımda kokun misafir kaldı gözlerimden haylaz yağmurlar yağdı ayrılıkmı senmi yoksa sewdanmı hangisi sebebim olıur ????????????????????

aşk hiç bitmrz bitmez derler yanlış seven gömzden düşermi düşm4ez derler yanlış kabullenmek zor oldu bigörundu bi kayboldu varsın kaybolsun yaramazım döndünmu duramadın geldinmi yoksa
bu garip halinle yoksa dünyan durdumu yoksa kanadını açtında uçamadın düştünmü yoka bir özür borcun var o buyuk gun geldimi yoksa????????????????????????**

gün geceyi bulur zaman canım alır durur bir deli yoldur dünya yürürüm yürürüm yoruklmadan bir yanık düştür sevda görürüm görürüm uyanmdan yanar yanar yanmaya yanmış gönul ..................................................................

yar senin hediyen bir gönül ağrısı ah hhhhhhhhhhhhhh ölüm olmalı yok aşk değil adı aşk bizi terketti ahhhhhhhhh ne gelir elden dertli bağrımda camdan bir kalp var artık dönsende geçmezki bu kırıklar .......................................................................

söyle yağmur çamur değmedi yüreğime şimdi ben nerdeyim sen nerde söyle ay doğmadan düşmesin yaş gözüme şimdi ben nerdeyim sen nerde......................................

bu sewda değil bir buyuk azap bezdim canımdan huzur bana uzak çektim çektim acıları topladım koydum bavuluma bu deli isyankar başımı sana eğdim kul oldum yoluna .......................................

62615688-6146.png

hey bu yetenek sizsiniz türkiye ye bayıldım. en çokta neyini sevdim biliyor musunuz? saçma ve gereksiz muhabbetler olmuyo. hemen öteki kişiye geçiyo. inşallah sonuna kadar böle devam eder.

Geri