Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
onu gördüğümde gözlerime söz geçiremiyorum sürekli ona bakıyorlar ellerim titriyor başım dönüyor kelimeler boğazımda düğümleniyor konuşamıyorum bir anda bildiğim herşeyi unutuyor sadece ona odaklanıyorum istese oracıkta kalbimi söküp veririm ellerine sonraa gece yatınca rüyalarıma giriyor arasıra kalkıp bakıyorum acaba gerçekten yanımdamı diye belki DELİ diyecekler ama bazen o karşımdaymış gibi konuşuyorum işte böyle ben onsuz bir hayat düşünemiyorum...
Pamuk gibi poğaça yapmak isterseniz
1 bardak ılık süt
1 bardak ılık su
6 yemek kaşığı toz şeker
1 bardak sıvı yağ
4 çay kaşığı tuz
1 pakat 42 gr lık maya
7,5 bardak un deneyin bir daha başka tarif denemek istemeyeceksiniz
Hakkın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine, teslim ol. Bırak hayat sana rağmen değil, seninle beraber aksın. “düzenim bozulur, hayatım alt üst olur” diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden iyi olmayacağını??
Rekorcular nerdesiniz yahuuu... 😉 Sayfamız cok ama cok boş kalmış hadi rekora doğru gidelim.. herkese iyi aksamlar hayırlı iftarlar... hersey gonlunuzce olsun ...