Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayat Çok Şey Öğrettin Bana Minnettarım Sana… Çok Acı Çektirdin Acı Çekmenin Beni Olgunlaştırdığını Kafama Vura Vura Öğrettin Büyümekse BüyüdümOlgunlaşmaksa Olgunlaştım... Ben; Senden Acı/dan yana Payıma Düşeni Aldım…
Gözlerim gözünde aşkı seçmiyor Onlardan kalbime sevda geçmiyor Ben yordum ruhumu biraz da sen yor Çünkü bence şimdi herkes gibisin Yolunu beklerken daha dün gece Kaçıyorum bugün senden gizlice Kalbime baktım da işte iyice Anladım ki sen de herkes gibisin Büsbütün unuttum seni eminim Maziye karıştı şimdi yeminim Kalbimde senin için yok bile kinim Bence sen de şimdi herkes gibisin
pc nin başında boş boş otururken aklıma geldi bi bakiyim foruma derken bu konuyu gördüm ve bende bişeyler yazıyım derken aklıma bişey geldi ve bi resimi sizinle paylaşmak istedim aslında resim yazılardan oluşuyo okurken biraz sinir olabiliyo insan ama sonuç çok güzel...
hani saatlerce sessiz tek kelime etmeden sana bakışlarım var ya, gözlerinde beni ısıtacak olan anlamları yakalamaya çalışma çabamdan başka bir şey değil.....