işallah canım konturolinde iyi derler işallah bende 10 gün snra bebişlemi kucama alacam ikizlerim olck
işallah canım konturolinde iyi derler işallah bende 10 gün snra bebişlemi kucama alacam ikizlerim olck
kızlar bende de pko var. iki ay önce doktora gittim glukophage die bi ilaç verdi. Biraz da kilo vermen gerekiyor dedi. O zaman 68 kiloydum ancak 4 kilo verebildim. Ayrıca dün aktar a gidip pko için özel bi macun hazırlattım. Bizzat hazırlayan kızda pko sorunu varmış 6 ayda 1 adet görüyormuş bu macunu kullanınca sorunu tamamen kaybolmuş. Hemen aldım tabii. Tadı çok kötü ama iyi gelecek diye mecburen yutuyorum.Nisan ayında kontrol üm var inşallah azalma olur. Hepiniz için hayırlara vesile olmasını diliyorum...
İlk önce hoş geldin divinity 🙂
Allahım hiç birimizin kucaklarını boş bırakmasın diyeyim ilk önce, hormon dengesizliği için Dr.İbrahim Saraçoğlu HAYIT SUYUNU öneriyor istersen bir dene..
Kilo konusuna gelince; bn diyetisyene gittim, öncesinde dahiliyede tahlillerim yapıldı, tiroit antikorlarım biraz yükselmişti, şu an koruma amaçlı hafif dozda ilaç alıyorum, 3 ayı biraz geçti ve 10 kg verdim, ne yaptığıma gelince; sadece dengeli ve sağlıklı beslsniyorum, şekeri tamamen hayatımdan çıkardım, yağı ise oldukça azalttım, kesinlikle katı yağ, hazır gıdalar, kızartma, gazlı gazsız her türlü hazır içecek bunları kesinlikle kullanmıyorum, haşlama, buharda pişmiş yada cok az sıvı yağ ile pişmiş yemekleri, bol yeşillik, taze sebze ve meyve yiyiyorum..
Umarım sanada referans olur diyetim..
saol cnm tşkr ederim
2 gündür başladım diyete
hazır meyve sularını bıraktım, yağı azalttım ,kepek ekmek yiyorum ,yeşil çay içiyorum ama normal çayımdan şekeri kısamıyorum
zaten büyük bardağa 1 çay kaşığı atıyordum ...şekersiz içmeyi denedim ama içemedim
şuan 77 kiloyum
hedefim 1 ayda 72 ye düşmek
istikrarlı olabilirsem asıl hedefim 65
Slm kizlar..
okuyamiyorum kimler ne yazmis diye 4 aydir giremiyorum cok uzamistir liste eminim...Insallah herkez iyidir.
Lalezarrrrr cok ozledim seni yollamiyosun sen bana verdigin kilolari kiziyorum ama🙂