SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 23 Şubat 2008 #11 Ce: Gülme krizine girmek isteyenler buraya😀 bakın wc kagıdı daha iyi diyo hidoşş..hem ondan olursa kayıkı alırsınız..para göz hidoşşşşşşş
Ce: Gülme krizine girmek isteyenler buraya😀 bakın wc kagıdı daha iyi diyo hidoşş..hem ondan olursa kayıkı alırsınız..para göz hidoşşşşşşş
NuRoVSkİ Yeni Üye Üye 26 Şubat 2008 #12 Ce: Gülme krizine girmek isteyenler buraya😀 zuh...komıkmıs valla.emegıne saglık hayatım
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 27 Şubat 2008 #13 Ce: Gülme krizine girmek isteyenler buraya😀 nuro kıı zu demek.. o kadar çok mu komik kıı😀
M Monera Forum Okuru 14 Haziran 2008 #14 Cevap: Gülme krizine girmek isteyenler buraya😀 gülücük ne ki yaa😀nese saolasın M.C
gurbet kuşu Yeni Üye Üye 14 Haziran 2008 #15 Cevap: Gülme krizine girmek isteyenler buraya😀 emeğine sağlık sen beni güldürdün ALLAH ta seni güldürsün hepsine bayıldım emeğine sağlık
Cevap: Gülme krizine girmek isteyenler buraya😀 emeğine sağlık sen beni güldürdün ALLAH ta seni güldürsün hepsine bayıldım emeğine sağlık
miss angel Yeni Üye Üye 23 Ocak 2010 #17 çok eğlnceli bi paylşm olmş gerçktn..teşekkürler...tuvalaet kadğı fkri muhteşem yalnz😀 hele o kayığa bittim.. ne hoş bişey o🙂
çok eğlnceli bi paylşm olmş gerçktn..teşekkürler...tuvalaet kadğı fkri muhteşem yalnz😀 hele o kayığa bittim.. ne hoş bişey o🙂