F
fahriye kocaman
Forum Okuru
Aynı dert bendede var eşim ben yanındayken bile başka bayanlara bakıyo onunla dışarı çıkmaya utanıyorum çünkü kendimi çok aşağılık hissettiriyor.onu her konuda tatmin ettiğimi düşünüyorum fiziğimde yerinde ama insanın sütü bozuk olunca böyle aç gözlü oluyor eşimin de benimde 2. Evliliklerimiz ikimizinde ilk evliliklerinden birer kızı ve 2 buçuk yaşında ortak 1 oğlumu var.32 yaşındayım çok sabrettim çok direndim şiddette gördüm ama ölümden başka herşeye çözüm var Yaradan herzaman doğru olana yardım eder sonuç ise 19 martta boşanma mahkememiz var dünyaya 1 kere geliyorsun ahiret hayatı kalıcı ben eşim eşimin gözü dışarda olmasın diye başörtümü bile çıkardım eşimi takip etmekten ben ben olmaktan çıktım yanlış anlaşılmasın çirkin bi bayanda değilim ama özgüvenimi tamamen yitirmeme sebep oldu kendinize değer verin kızlar şuan bi işim yok evimde yok ailemin yanında kalıyorum ama her düşüşün bir kalkışı vardır.inanmak başarmanın yarısıdır. Ben aptallık ettim kenara hiç para koymadım evim güzel olsun ćocuklarım bişeyden mahrum kalmasın diye hep onlara harcadım evliliği problemli olanlar mutlaka para biriktirsinler kenarlarında 3-5 kuruşları olsun