Genelde gorucu usulu evlilikler daha uzun omurlu oluyor,gorucu usulu evlenen bir tanidigim,yavas yavas huyunu,suyunu ogrenmek,ortak yanlarimizi bulmak daha eglenceli demisti.Bir bakima evlilik donemi ,ilk tanisma veya flort donemi gibi geciyor sanirim.Uzun zaman birlikte olup evlenenler birbirlerinin herseylerini biliyorlar belkide bir sure sonra herseyi bilmek cazip gelmiyor,ya da kesfedecek bir yanlari olmuyor.
Birbirlerini yakistirdigimiz kisiler vardir,keske bu kisi bununla tanissa ne iyi anlasirlar, ne iyi olur vs diye aklimizdan geciririz ve bazen de bunu hayata aktaririz.Bu noktada is tanisan kisilere kalir.Dogrusu beni de esimle ortak bir arkadasimiz tanistirdi.
yine çok farklı görüşlerin olduğu ama çokta keyifli bir konu tebrikler pelinsu;
sanada katılıyorum seerose , gerçekten arkadaşınında dediği gibi insan flört evresini evliyken geçiriyo
bizde bu şansı yakalayanlardanız eşimle.ben yeni evliyken ''biz hiç kavga etmiycekmiyiz yaa'' diye geçirmiştim içimden (sonuçta kavga etmekte evlilikle tatlı) tabii sadece ufak didişmelerden bahsediyorum birbirini özlemek açısından...
yani çok uyumluyduk aslında düşünürsek mantık var aileler karar veriyo anne ve babalar senin yerine düşünüyo bu benim çocuğuma uyarmı diye onlar düşünüp tartıyo gençlerede sadece konuşup anlaşmak kalıyo yani aşk yüzünden kör olmuş gözler olmuyo
şunu söylemeden geçemiycem ben eşime aşık olmadan evlendim ama şuanda onu çok seviyorum...🙂