B Busra9504 Forum Okuru 8 Temmuz 2019 #31 tgcbyd' Alıntı: Merhaba hala ilgileniyorsanız elim de 5 kutu 450 lik gonal f iğne mevcut Genişletmek için tıkla ... Yer neresi acaba
tgcbyd' Alıntı: Merhaba hala ilgileniyorsanız elim de 5 kutu 450 lik gonal f iğne mevcut Genişletmek için tıkla ... Yer neresi acaba
B Büşravrl Yeni Üye Üye 14 Temmuz 2019 #32 Fatma@Er' Alıntı: Merhabalar Elimde 4 kutu Gonal-f 450 lık 2 kutu Cetrotide 1 kutu Ovitrelle var.Son kullanma tarihi 04.2020.Almak isteyenlere yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla ... Hala duruyorsa acil ihtiyacım var iletişime geçermisiniz 05385112408
Fatma@Er' Alıntı: Merhabalar Elimde 4 kutu Gonal-f 450 lık 2 kutu Cetrotide 1 kutu Ovitrelle var.Son kullanma tarihi 04.2020.Almak isteyenlere yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla ... Hala duruyorsa acil ihtiyacım var iletişime geçermisiniz 05385112408
T tgcbyd Yeni Üye Üye 15 Temmuz 2019 #33 Büşravrl' Alıntı: Hala duruyorsa acil ihtiyacım var iletişime geçermisiniz 05385112408 Genişletmek için tıkla ... Merhaba ilaçlar duruyor ama şehir dışına çıktım 28 temmuz gibi geleceğim aciliyet durumunuz nedir nasıl yapalım bir de neredensiniz
Büşravrl' Alıntı: Hala duruyorsa acil ihtiyacım var iletişime geçermisiniz 05385112408 Genişletmek için tıkla ... Merhaba ilaçlar duruyor ama şehir dışına çıktım 28 temmuz gibi geleceğim aciliyet durumunuz nedir nasıl yapalım bir de neredensiniz
R Rumeysap0 Forum Okuru 27 Temmuz 2019 #34 tgcbyd' Alıntı: Merhaba ilaçlar duruyor ama şehir dışına çıktım 28 temmuz gibi geleceğim aciliyet durumunuz nedir nasıl yapalım bir de neredensiniz Genişletmek için tıkla ... Selam canim bende 300ml 2kutu var ihtiyacin varsa uyguna verebilirim
tgcbyd' Alıntı: Merhaba ilaçlar duruyor ama şehir dışına çıktım 28 temmuz gibi geleceğim aciliyet durumunuz nedir nasıl yapalım bir de neredensiniz Genişletmek için tıkla ... Selam canim bende 300ml 2kutu var ihtiyacin varsa uyguna verebilirim
K Kara_gozlum13 Forum Okuru 27 Temmuz 2019 #35 tgcbyd' Alıntı: Merhaba ilaçlar duruyor ama şehir dışına çıktım 28 temmuz gibi geleceğim aciliyet durumunuz nedir nasıl yapalım bir de neredensiniz Genişletmek için tıkla ... Selam canim bende 2kutu 300ml gonal f var istersen uygun fiyata verebilirim
tgcbyd' Alıntı: Merhaba ilaçlar duruyor ama şehir dışına çıktım 28 temmuz gibi geleceğim aciliyet durumunuz nedir nasıl yapalım bir de neredensiniz Genişletmek için tıkla ... Selam canim bende 2kutu 300ml gonal f var istersen uygun fiyata verebilirim
H haice Forum Okuru 2 Ağustos 2019 #36 SadmiN' Alıntı: Lütfen telefon numaralarınızı ermeyiniz isteyen özelden ulaşsın. Telefon numaraları kaldırılmıştır. Genişletmek için tıkla ... sizde işe yaramadımı benım ıhtyacım var ama yardımcı olabılrımısnız
SadmiN' Alıntı: Lütfen telefon numaralarınızı ermeyiniz isteyen özelden ulaşsın. Telefon numaraları kaldırılmıştır. Genişletmek için tıkla ... sizde işe yaramadımı benım ıhtyacım var ama yardımcı olabılrımısnız
T tgcbyd Yeni Üye Üye 5 Ağustos 2019 #37 haice' Alıntı: sizde işe yaramadımı benım ıhtyacım var ama yardımcı olabılrımısnız Genişletmek için tıkla ... Merhaba yardımcı olabilirim siz nerde oturuyorsunuz İstanbul ve Kocaeli için yardımcı olabilirim
haice' Alıntı: sizde işe yaramadımı benım ıhtyacım var ama yardımcı olabılrımısnız Genişletmek için tıkla ... Merhaba yardımcı olabilirim siz nerde oturuyorsunuz İstanbul ve Kocaeli için yardımcı olabilirim
F fatalojik Yeni Üye Üye 9 Ağustos 2019 #38 gonal f ler tükendi mi? ben de tedaviye başlayacağım yakında nasipse... büyük ihtimalle gerek olacak
T tgcbyd Yeni Üye Üye 9 Ağustos 2019 #39 fatalojik' Alıntı: gonal f ler tükendi mi? ben de tedaviye başlayacağım yakında nasipse... büyük ihtimalle gerek olacak Genişletmek için tıkla ... Merhaba benim elimde 450lik kalem olanlardan var
fatalojik' Alıntı: gonal f ler tükendi mi? ben de tedaviye başlayacağım yakında nasipse... büyük ihtimalle gerek olacak Genişletmek için tıkla ... Merhaba benim elimde 450lik kalem olanlardan var
G Gulnaz12 Yeni Üye Üye 20 Ağustos 2019 #40 nedvedk' Alıntı: elimde 5 kutu gonal f 450 var. ihtiyacı olan özelden yazsın *** Genişletmek için tıkla ... Merhaba ilaçlar duruyor mu hala
nedvedk' Alıntı: elimde 5 kutu gonal f 450 var. ihtiyacı olan özelden yazsın *** Genişletmek için tıkla ... Merhaba ilaçlar duruyor mu hala