M Mügü Paylaşımcı Melek 7 Aralık 2020 #11 Likapam' Alıntı: Rabbim sabrını arttırsın Canım başın sağ olsun tekrardan Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun
Likapam' Alıntı: Rabbim sabrını arttırsın Canım başın sağ olsun tekrardan Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun
Likapam Paylaşımcı Melek 7 Aralık 2020 #13 Mügü' Alıntı: Allah razı olsun Genişletmek için tıkla ... Amin canım Rabbim cümlemizden razı olsun inşallah
Mügü' Alıntı: Allah razı olsun Genişletmek için tıkla ... Amin canım Rabbim cümlemizden razı olsun inşallah
M Mügü Paylaşımcı Melek 8 Aralık 2020 #14 @SadmiN ve @Likapam kızlar çok sıkılıyorum ya hayat nasıl ya bu gün 12 gün oldu eşim vefat edeli
Likapam Paylaşımcı Melek 8 Aralık 2020 #15 Mügü' Alıntı: @SadmiN ve @Likapam kızlar çok sıkılıyorum ya hayat nasıl ya bu gün 12 gün oldu eşim vefat edeli Genişletmek için tıkla ... Bol bol dua et canım evdeyiz bizimde durumlar aynı
Mügü' Alıntı: @SadmiN ve @Likapam kızlar çok sıkılıyorum ya hayat nasıl ya bu gün 12 gün oldu eşim vefat edeli Genişletmek için tıkla ... Bol bol dua et canım evdeyiz bizimde durumlar aynı