Kızlar size danışmak istediğim bi konu var.biz geçen gün erkek arkadaşımla aldatmak üzerine konusurken erkek arkadasım birden ikimizinde tanıdıgı,uzaktan bi akrabamız olan bi erkeğin kız arkadasını evlenmiş olan eski kız arkadasıyla aldattıgını,bi kaç kere onunla beraber oldugunu,kadının hamileyim diye iddiada bulundugunu,hatta evli bayanın kocasının bu cocugu sıkıstırdıgını falan anlattı,sok oldum.çünkü o cocuktan böyle bi şey asla beklemezdim ve dısardan bakınca kız arkadasını cok seviyomus gibi görünüyo.ben kız arkadasını tanımıyorum ama facebook da onların fotolarını görüyodum hep.içim içimi kemiriyo,o kızcagızın aldatıldıgından haberi yok.cocuk benim uzaktan akrabam ve bu yaptıgı iğrenç bi şey,ailesinin de haberi yok üstelik.sizce ben bu kıza ulasıp gerçeği anlatmalı mıyım ona yoksa herkesin kendi meselesi deyip karısmamalı mıyım?siz olsaydınız ne yapardınız akıl verin bana ya,kimseyi üzmek istemiyorum ama o kızın hiç bi sucu yok ve erkek arkadası kendisine sadık sanıyo ama kandırılıyo resmen