CaRiZmA Vip Melek Üye 18 Haziran 2008 #61 Cevap: gelsin gelsin kim gelsin??? Tamam tamam geldim uysallikla alakam yok ama neyse 😀 hmmm gelsin gelsin bu sitenin en aylagi gelsin
Cevap: gelsin gelsin kim gelsin??? Tamam tamam geldim uysallikla alakam yok ama neyse 😀 hmmm gelsin gelsin bu sitenin en aylagi gelsin
PaSikA Yeni Üye Üye 19 Haziran 2008 #62 Cevap: gelsin gelsin kim gelsin??? yok yav hiçte aylak değilim gelsin gelsin sitenin en çok ağlayanı gelsin
Cevap: gelsin gelsin kim gelsin??? yok yav hiçte aylak değilim gelsin gelsin sitenin en çok ağlayanı gelsin
deniz_25710 Yeni Üye Üye 19 Haziran 2008 #63 Cevap: gelsin gelsin kim gelsin??? hımmm en çok aglayan ben miyim acaba:zuha::zuha: gelsin gelsin sitenin en şekeri gelsin😀
Cevap: gelsin gelsin kim gelsin??? hımmm en çok aglayan ben miyim acaba:zuha::zuha: gelsin gelsin sitenin en şekeri gelsin😀
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 19 Haziran 2008 #64 Cevap: gelsin gelsin kim gelsin??? benmi şekerim acaba gelsin gelsin sitenenin gülü gelsin
PaSikA Yeni Üye Üye 19 Haziran 2008 #65 Cevap: gelsin gelsin kim gelsin??? ben geldim ben geldim 😀 sitenin en meleği gelsin 🙂
CaRiZmA Vip Melek Üye 19 Haziran 2008 #66 Cevap: gelsin gelsin kim gelsin??? ay benimi cagirdin canim 😀 gelsin gelsin sitenin en popüleri gelsin!
Cevap: gelsin gelsin kim gelsin??? ay benimi cagirdin canim 😀 gelsin gelsin sitenin en popüleri gelsin!
NuRoVSkİ Yeni Üye Üye 19 Haziran 2008 #67 Cevap: gelsin gelsin kim gelsin??? ahammm daaaa o sahsıyet geldiiiiiiiiiiiii..bennnnn gelsın gelsın sıtenın en uykulu gelsınnnnnnnnnnnnnnnn😀D
Cevap: gelsin gelsin kim gelsin??? ahammm daaaa o sahsıyet geldiiiiiiiiiiiii..bennnnn gelsın gelsın sıtenın en uykulu gelsınnnnnnnnnnnnnnnn😀D
CaRiZmA Vip Melek Üye 19 Haziran 2008 #68 Cevap: gelsin gelsin kim gelsin??? tamam itiraf ediyorum uykucunun tekiyim hmm gelsin gelsin sitenin en enteli gelsin 😀
Cevap: gelsin gelsin kim gelsin??? tamam itiraf ediyorum uykucunun tekiyim hmm gelsin gelsin sitenin en enteli gelsin 😀
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 20 Haziran 2008 #69 Cevap: gelsin gelsin kim gelsin??? :yavlum:entelmiyimki gelsin gelsin sitenin güzeli gelsin
aSqimSin Yeni Üye Üye 20 Haziran 2008 #70 Cevap: gelsin gelsin kim gelsin??? Ben geldim ben geldim😀 güzel dedin ya hemen bittim😀 şaka şaka😀 gelsin gelsin kimm gelsiiiiinnnn.. Sitenin en vurdumduymazı gelsin bakalım😀
Cevap: gelsin gelsin kim gelsin??? Ben geldim ben geldim😀 güzel dedin ya hemen bittim😀 şaka şaka😀 gelsin gelsin kimm gelsiiiiinnnn.. Sitenin en vurdumduymazı gelsin bakalım😀