sağoll canımm tuğçemm bence bekleme canımm zaten modeli beğenmişsinn beklersen aynısını pahalı olarak alıcan şimdiden hayırlı olsun güle güle giyin bi ömür mutlu ol inşallah
Teşekkürler bitanem
sağoll canımm tuğçemm bence bekleme canımm zaten modeli beğenmişsinn beklersen aynısını pahalı olarak alıcan şimdiden hayırlı olsun güle güle giyin bi ömür mutlu ol inşallah
tamam gelinlik çok önemli bişey ama 2 bin lira da bi gelinlik için çok fazla...o fiyata eve koltuk takımı filan alınır en alasından...en azından benim düşüncem bu...bence evleneceğin kişiyle konuş ona da uygun gelirse şimdiden diktir ama derse ki yok boşver önemli değil kendi bilir...burda damat tarafının maddiyatı önemli bence herşeyden önce
Melekler bana yardım edin lütfen...Benim düğünüm 30 nisanda olacak inşallah.Belden drape göğüs kısmı taşlı kabarık beyaz bir gelinlik istiyorum.Diktirip satın almak istiyorum.Sizce şimdi aralık ayında diktirmeli miyim?Ocaktan sonra fiyatlar fırlayacakmış.Şimdiden 2011den 2 gelinlik getirttirmişler 2.100 dedi fiyatını.Ama şuanda her yerde kampanya var 800 tl en fazla 900 tl imiş.Henna gelinlikten istiyorum.Daha önce Henna'dan diktiren arkadaşlar var mı?Çok iyi bir marka ve gelinlikleri harika.Sizce 2011i mi beklemeliyim?Yoksa şimdiden diktirmeli miyim?Birde iyi bir gelinlikçi biliyorsanız söyleyebilir misiniz?